1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 19 dny

Autorka Simona zřejmě buď neovládá zeměpis, nebo někde ten článek okopírovala i s chybami. Hustopeče nad Bečvou na Prostějovsku???? Ani omylem. Snad na Přerovsku ..... . Opravdu, dnes píše na internetu kde jaké ho..dko..... Ješte že nenapsala, že vína je na Agrofertu, kdoví jak to měli naložené..... I to bych čekal od současných " novinářů"....

Před 20 dny

Pokud to nebylo způsobeno nějakým úmyslným činem, což se mi zdá být nepravděpodobné tak zbývá jedině , že to zavinil někdo neumyslně. Ale už včera , toje v neděli nějakej potrhlej polickej kritik Babiše se nechal slyšet, že po vzoru Bečvy v to má mít i prsty ten Babiš. Takto pořád spekulujou ti někteří negramoti jak by jej pošpinili. Ale když v tom zamíchali tu Bečvu, tak je to průzračná naprogramovaná lež.

6
Před 19 dny
Pavel Malina

Je fakt, že Bureše špinit je zbytečné, ten je tak umazaný, že už na něm jakákoli další špína držet nebude.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 18 dny

Haló novináři.... přestaňte spekulovat, počkejte si laskavě na závěry vyšetřování. Ještě nikdo nic neví a příčin nehody může být několik. Vaše spekulativní úvahy nejsou na místě. Drážní inspekce vždycky prošetřuje všechny možné okolnosti nehody.

Před 19 dny

Já jsem pracoval kdysi u posunu.Za sestavení vlaku odpovídá vedoucí posunu a marger.jestliže se odpojila lokomotiva,tak nebyla utažená šroubovka.

Před 19 dny
Bohumil Svoboda

Lokomotivu odpojili až po zjištění požáru, aby nevznikla ještě větší škoda.

Před 19 dny

Mohli to být i ruští agenti.🙂

3
Před 19 dny

Ať to bylo jak to bylo, tak DEZA to nebyla, to si pamatujte. I kdyby ta chemička otrávila všechny lidi v okolí.

1
Před 19 dny

No, pokud v tom nemají drápky beskydské veverky, tak pak buď člověk nebo agent Bureš 🙂

1

Kde byla cílová stanice ???

1
Před 19 dny
Antonín Řezníček

Hraje to jakoukoliv roli?

Není to nijak vzácná chemikalie

2
Před 20 dny

Zase Babiš a Putin kdo jiny

3
Před 19 dny