Autorka Simona zřejmě buď neovládá zeměpis, nebo někde ten článek okopírovala i s chybami. Hustopeče nad Bečvou na Prostějovsku???? Ani omylem. Snad na Přerovsku ..... . Opravdu, dnes píše na internetu kde jaké ho..dko..... Ješte že nenapsala, že vína je na Agrofertu, kdoví jak to měli naložené..... I to bych čekal od současných " novinářů"....
Pokud to nebylo způsobeno nějakým úmyslným činem, což se mi zdá být nepravděpodobné tak zbývá jedině , že to zavinil někdo neumyslně. Ale už včera , toje v neděli nějakej potrhlej polickej kritik Babiše se nechal slyšet, že po vzoru Bečvy v to má mít i prsty ten Babiš. Takto pořád spekulujou ti někteří negramoti jak by jej pošpinili. Ale když v tom zamíchali tu Bečvu, tak je to průzračná naprogramovaná lež.
Je fakt, že Bureše špinit je zbytečné, ten je tak umazaný, že už na něm jakákoli další špína držet nebude.
Haló novináři.... přestaňte spekulovat, počkejte si laskavě na závěry vyšetřování. Ještě nikdo nic neví a příčin nehody může být několik. Vaše spekulativní úvahy nejsou na místě. Drážní inspekce vždycky prošetřuje všechny možné okolnosti nehody.
Já jsem pracoval kdysi u posunu.Za sestavení vlaku odpovídá vedoucí posunu a marger.jestliže se odpojila lokomotiva,tak nebyla utažená šroubovka.
Lokomotivu odpojili až po zjištění požáru, aby nevznikla ještě větší škoda.
Mohli to být i ruští agenti.🙂
Ať to bylo jak to bylo, tak DEZA to nebyla, to si pamatujte. I kdyby ta chemička otrávila všechny lidi v okolí.
No, pokud v tom nemají drápky beskydské veverky, tak pak buď člověk nebo agent Bureš 🙂
Kde byla cílová stanice ???
Hraje to jakoukoliv roli?
Není to nijak vzácná chemikalie
Zase Babiš a Putin kdo jiny
Možná nějaký poťouchlý dezolát.