Diskutující pod praporem ruských kolaborantů, japonských nácků a slovenských estébáků mají pohotovost. 🤣🤣🤣🇺🇦
Proč? To že někdo nemá rád prezidenta musí být podle vás hned nácek? Vám, když se nebude líbit jeden ze sousedů tak budete asi také nácek?
Špion zhradu jezdí po republice a burcuje lidi, protože 21 bude manifestaci,doufám že tam s politručkou půjdou,ale myslím si že zas v pátek jako obvykle vyjede za hranice.
Blaho, to je mi nějaké povědomé. Vy jste ten bývalý estébák?
Jak někoho chytne cestovatelská horečka, neví kdy má přestat. Určitě si vezme s sebou i politručku.
....a kde začne???!!!Kolik je tam MŠ,po případě jesliček a ZŠ....to tam musí zavítat ještě vícekrát...a é é é-zo pochopí převážně děti....
Na letnou je to proti ostatním krajům ze Středočeského nejblíže, tak pojede s politručkou agitovat pro zrzka, pro jeho naplnění pokladničky a hlavně uspokojit svoje pryžové ego.
Ale jak se říká marnost nad marnost.
Tak já ho uvítám chlebem a solí. Jen až mi odpoví jestli respektuje demokratické volby a jestli se omluvil Michalu Kocábovi, za to že mu řekl že je lhář. Lůžko moje mramor studený🤟
Není toho chleba a soli škoda?
Hlavně ne, do našeho města, tady na komedie nemáme čas, děkuji
Hloupá bolševická guma jede za peníze danových poplatníků nenápadně volební kampaň.
Blbnout děckam hlavy do škol. Ještě prosadí volební právo od 15.
Na výstavu, kladení věnců a hlavně do škol za svými novými voliči... Politručka do salónu a ke krejčové...
A co tak na motorce navštívit Ukrajinu?Už tam dlouho nebyl.
nevi kde ma helmu
Pojeď do Ústí nebo na severní Moravu aby jsi věděl oč jde.
...stačila by Karviná 👍