1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Diskutující pod praporem ruských kolaborantů, japonských nácků a slovenských estébáků mají pohotovost. 🤣🤣🤣🇺🇦

54
Před 5 měsíci
Pavel Kula

Proč? To že někdo nemá rád prezidenta musí být podle vás hned nácek? Vám, když se nebude líbit jeden ze sousedů tak budete asi také nácek?

46
Před 5 měsíci

Špion zhradu jezdí po republice a burcuje lidi, protože 21 bude manifestaci,doufám že tam s politručkou půjdou,ale myslím si že zas v pátek jako obvykle vyjede za hranice.

96
Před 5 měsíci
Pavel Blaho

Blaho, to je mi nějaké povědomé. Vy jste ten bývalý estébák?

42
Před 5 měsíci

Jak někoho chytne cestovatelská horečka, neví kdy má přestat. Určitě si vezme s sebou i politručku.

124
Před 5 měsíci
Evka Sedlak

....a kde začne???!!!Kolik je tam MŠ,po případě jesliček a ZŠ....to tam musí zavítat ještě vícekrát...a é é é-zo pochopí převážně děti....

35
Před 5 měsíciUpraveno

Na letnou je to proti ostatním krajům ze Středočeského nejblíže, tak pojede s politručkou agitovat pro zrzka, pro jeho naplnění pokladničky a hlavně uspokojit svoje pryžové ego.

Ale jak se říká marnost nad marnost.

64
Před 5 měsíci

Tak já ho uvítám chlebem a solí. Jen až mi odpoví jestli respektuje demokratické volby a jestli se omluvil Michalu Kocábovi, za to že mu řekl že je lhář. Lůžko moje mramor studený🤟

55
Před 5 měsíci
Petr Salplachta

Není toho chleba a soli škoda?

61
Před 5 měsíci

Hlavně ne, do našeho města, tady na komedie nemáme čas, děkuji

95
Před 5 měsíci

Hloupá bolševická guma jede za peníze danových poplatníků nenápadně volební kampaň.

92
Před 5 měsíci
Standa Kašpar

Blbnout děckam hlavy do škol. Ještě prosadí volební právo od 15.

55
Před 5 měsíciUpraveno

Na výstavu, kladení věnců a hlavně do škol za svými novými voliči... Politručka do salónu a ke krejčové...

60
Před 5 měsíci

A co tak na motorce navštívit Ukrajinu?Už tam dlouho nebyl.

89
Před 5 měsíci
Slava Vontor

nevi kde ma helmu

28
Před 5 měsíci

Pojeď do Ústí nebo na severní Moravu aby jsi věděl oč jde.

62
Před 5 měsíci
Erik Eger

...stačila by Karviná 👍

47
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA