1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Já si nejsem vědom toho, že by někdo někomu zavíral pusu jako za komunistů. Tehdy byste šla do vězení, několikrát by vám prohledali byt, děti by nesměly ani studovat a pokud by toho bylo moc tak by vás vyvezli za hranice. Takže srovnávat to nelze.

A že se některé informace na veřejnost nedostanou? Je to jako při Hilsneriádě. Někdo někde obvinil Žida z rituálního aktu a už byli Židi vystaveni dehonestaci. Proč? Protože si to vzali do parády lidi bez mozku, kteří takovým dehonestacím rádi věří a okamžitě je distribují dále.

31
Před 10 měsíci
Milan Halamka

Halamko, ty už tehdy byls na světě?

26
Před 10 měsíci

Souhlasím s Vámi, paní Bubílková👍

25

Uspokojit Čechy? Pani Bubílková, to dokázali jen komunisté, kteří nejdřív lidem nabídli rabování, nenávist, znárodnění , poté otevřeli koncentráky a naplnili věznice těmi nejpracovitějšimi , kterým ukradli majetek a poté zavřeli ty čestné a bláhové, kteří bojovali proti Hitlerovi..A přitom zadrátovali hranice a občany obdarovávali podle jejich věrnosti a podpoře rudé rakoviny. Velká část se s tím plně ztotožnila, budovala svou karieru a Češi drželi hubu a krok. Pak je probudil Havel, ale samozřejmě ani on netušil, že když se tomu českému matroši povolí uzda, vše rozdupe a pokope, sežere co uvidí a chce pořád víc a víc.. Dát mu uzdu, nebo dokonce chomout nelze, musely by se natáhnout samopaly a obklíčit je kulometnými hnízdy. Ale to demokracie nedovede, protože to je zřízení pro demokraty a slušné občany, kterých je u nás velký nedostatek...Čech byl vždy hlavně sprosťák a hulvát nebo slouha který vrchnosti lezl do zadní partie , ale tajně jí nadával...

127
Před 10 měsíciUpraveno
Vojtěch "adalbert" Maruška

To je vaše přiznání? Čech byl vždy hlavně sprosťák a hulvát nebo slouha který vrchnosti lezl do zadní partie , ale tajně jí nadával...

76
Před 10 měsíci

No, já myslím, že pusu paní Bubílkové by nezavřel ani výbuch Etny.

Před 10 měsíci

Paní Bubílková,již jsem v jedné diskusi zmínil že mi to už silně připomíná bývalý režim.Tato vláda nesnese pravdu a když neví kudy kam tak se nás snaží umlčet lží a překrucováním pravdy.Jsou to potulní loutkáři.

167
Před 10 měsíci
Jaroslav Bruckner

Vy jste legrační pohádkář....

61
Zobrazit další 3 reakce
Před 10 měsíciUpraveno

Paní Bubílková, máte pravdu. Mně na Seznam.cz stále mažou moje příspěvky za opodstatněnou kritiku současné vlády, jejich poslanců, jejich senátorů, jejich prezidenta. Nákupy drahých zbraní, tanků, munice, letadel pro Ukrajinu, je přilévání oleje do ohně proti Ruské federaci a prezidentu Putinovi. Premiéra lži, že jsme ve válce, musíme pomáhat s nákupy zbraní, jako jejich bratři atd., je záminka, jak popřít, že slouží západním mocnostem s kořeny USA! Ohrožují ČR se zavlečením do války. Černochová, premiér Fiala a Rakušan, jsou ti nejhorší politici s narcistickou povahou. Jsem stejně stará jako vy, paní Bubílková. Přeji vám pevné zdraví, pevné nervy a každý den s láskou a úsměvem.

124
Před 10 měsíci
Dana Svobodová

To vám ovšem maže soukromý vlastník diskuze do které píšete a ne STÁT!

12
Před 10 měsíci

Bubílková má pravdu. Často mě mažou diskusní příspěvky které jsou slušné a vyjadřují se k současnému dění. Jsou tam prý zakázaná slova. Někdy si připadám jak v Číně a ne v demokratickém státě. Přijďte k volbám.

189
Před 10 měsíci
Uhlir Vlastimil

Mám to taky tak.

41
Před 10 měsíci

Souhlasím se ZB.

95
Před 10 měsíci

..." dezinformátor, rusofil a kremelský troll, a já nevím, co všechno, a jdete proti vládě,“ Souhlasím s Vámi, paní Zuzano, přesně takto jsou zde napadání Ti, co si dovolují mít svůj jiný názor než ječící "většina" zmanipulovaná současnou vládou.

171
Před 10 měsíci

To víte, když to nejde nařídit tak se to vyhláškami, přesvědčováním odborníků, podprahové reklamy a neustálým opakováním a mladším se to dostane pod kůží. No a ti starší buď si myslí svoje, anebo je to míjí.

121
Před 10 měsíci
Radim Kubíček

Za bolsevika to byli vyrobci hesel...spolecnost je nutne formovat...nyni se to nazyva jinak, ale je to podobna pakaz.

121
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt