Další dement. Už označili i Poláky za fašisty, teď nás... Je to asi jako když ten řidič poslouchá varování že na dálnici jede auto v protisměru... "kdyby jen jedno, ale všechny..."
Tak kde je asi chyba, ruští tovaryšči???
Takže, kdo s rusem nesouhlasí je automaticky nacista, fašista a já nevím co ještě... dobrý, fakt dobrý. Tady je krásně vidět, co s lidmi udělá propaganda. Bohužel to někdy platí i o druhé straně.
Mi spoluobčané mají sklony k ovcovitosti. Sdělovací prostředky hlavního proudu zavelely "očkovat". A lidé se očkují. Sdělovací prostředky hlavního proudu zavelely "Ukrajina". A lidé jedou další hysterii...
"Ruský fantasy autor Sergej Lukjaněnko prohlásil, že český národ má sklony k nacismu"
Tak teď už jenom chybí,aby nás přijel denacifikovat.
A co potom teprve rusáci, to jsou fašisté horší než němečtí fašisté...
Němci byli nacisti, fašisté byli Italové.
Koho zajímá jeho názor, vždyť mele zase jenom to co se hodí propagandě a ideologii v Rusku!
Bohužel je to autor dost populární. Z jeho prohlášení na jeho adresu se mi dělá dost špatně. Tím víc, že se mi jeho knihy líbily.
Když toto prohlásí vzdělaný člověk, který mohl jezdit po světe a netrpěl nemožností přístupu k informacím, jak asi uvažuje "prostý lid"? Jde na mě děs.
Zeptejte se zahraničních studentů z Afriky v Rusku na jejich postaveni. Pak zjistíme kdo je nacek a rasista. U nás jsou, to ano, ale v Rusku o 1000 % vice
Velká část ruského národa vykazuje známky demence.
A Serjoža má sklony k debilitě!
Vodka a vodka a vodka , možná i trocha cibule funguje
Jestli má český národ sklony k nacismu,tak co jsou potom oni.