1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 25 dny

Jsem docela zvědavá..Hlavně bych alespoň uvítala více filmů a seriálů, které jindy jsou k dispozici, ale u nás (Bůh ví proč) ne..

1
Před 25 dny

Netflix tohle, Netflix tamto.... Kdy už konečně Netflix vyhodí všechny režiséry, producenty a scénáristy???

Furt nějaká šikana vůči lidem. Ale proč neudělají personální změny?

V poslední době jde z Netflixu jedna žumpa větší než druhá.... Netflix neumí udělat herní adaptace, stejně jako HBO zase překračuje knihy, Dysney všude cpe homosexuální černochy a vychrtlé silikonem napuštěné barbíny, které jednou rukou se zavázanými oči dokážou vymlatit celou galaxii od všeho....

Kdy konečně vocasové přestanou šikanovat lidi nějakými novými podmínkami používání? Kdy konečně vyhodí všechny ty labilní psychopaty, co neumí natočit pořádný film?

1
Před 24 dny
Michael Fišar

Založ si vlastní stream a pak mudruj. A nauč se nejdřív česky a taky jak se píše Disney, ty jelito 😀 "zavázanými oči" 😂😂😂

Zobrazit další 2 reakce
Před 27 dny

Netflix je zbytečnost. Málo obsahu který se neustále zmenšuje a předplatné jde nahoru.

15
Před 26 dny
Petr Púčik

A ktera jina stream platforma ma vice obsahu? Zadna no. Netflix je porad ze vsech nejlepsi, bohuzel.

6
Před 27 dny

Už to ke mě dorazilo , teda aspoň to tak vypadá , nic nejde najít , ve všech kategoriích mi doporučili z padesáti procent stejné věci , navíc naprostou většinu toho jsem již viděl , pokud to řídí umělá inteligence , není moc chytrá ,, taky nechápu některá rozhodnutí vedení Netflixu , zejména o rušení seriálů , zřejmě stejná umělá inteligence 😭

13
Před 25 dny

Koukám, že tu jsou všichni chytří jak rádio.

Pokud netflix neradi a zrušili jste ho, nechápu proč vás vůbec ten článek zajímal...

3
Před 26 dny

Já tam sleduji hlavně krimi dokumenty. To mám rád a těch tam mám zatím požehnaně. Teď jsem zjistil, že mají i mobilní hry a našel jsem si tam skvělou krimi hru. Úplně jiné podání, než běžné hry. Děcka tam mají hromadu pohádek. Je tam dost českých filmů na které se taky rád podívám. Podle mě mají nejlepší nabídku. Cena by mohla být přívětivější, ale jsem s tím ok.

8

Měli by spíš zapracovat v opačném trendu, aby to pak vypadalo, že tam toho je hodně, když to budeš hodinu hledat 😄 Před rokem jsem tu blbost jménem Netflix zrušil a vůbec mi nechybí. Nic tam nebylo. 🙂 Pár celovečeráků, ty jsem zkoukl a hotovo 😄

6
Před 26 dny

Netflix, ničitel výborných knižních předloh...v Posledním království jsem se až divil, že černoch byl až v poslední řadě (ale možná to tak bylo i v knižní předloze, na tu se teprve chystám).

4
Před 25 dny
Martin Barvíř

To je stejný jako HBO.... Obě tyhle služby ničí každou knižní nebo herní předlohu. Přitom tam je šílené množství možností, jak to natočit perfektně. Nevím proč si vyberou možnost, která spíš filmy nebo seriály sejme.

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 26 dny

na štěstí už jsem ten nesmysl zrušil, opakující se filmy, a většina s titulkama...

15
Před 26 dny
Jiří Vana

Většinu filmu kazí právě dabing

9
Před 26 dny

Netflix jsem odhlásil.Az budou do svých seriálů a filmů dávat upozornění na LGBT scény,tak se vrátím

8
Před 25 dny
Viktor Kučera

Ach ho..

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt