1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Těšil jsem se na to ale nesplnilo to moje očekávání. Poslední díl, kterej jsem viděl, byl druhý díl a dál už jsem nějak neměl potřebu se na to koukat. Ještě že nás čeká alespoň Rod draka...

10
Před 6 měsíci
Petr Juračka

Snad jste nezavidel starému lordovi jeho bimbase? 🤣

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

Ale prdlajs....

1
Před 6 měsíci

Historická novinka? Co má fantasy seriál společného s historií? Z kterého ze sedmi království pochází váš rod, autore? 😅

6
Před 6 měsíciUpraveno
Honza Rossler

Tehle serial se zatim drží historických pravidel ... Svět i souboje fungují věrohodně jedine co tomu říká fantasty je nazev a spojitost s GoT...

Před 6 měsíci

Material na jeden film roztahnute do serialu, ve kterem se nic nedeje a to co mohla byt epicka bitka se smrsklo na blamaz v bahne. Za me je to velke zklamani. Pokud bych mel tento serial nejak popsat, tak je to cekani na nic.

17
Před 6 měsíci

Tady zase samej kritik 😅 mně se to rozhodně líbí moc. Ano, díly jsou moc krátké a to mi jediné vadí. Stejně jako to, že takto dostaneme 3 hodiny děje za rok? To je fakt bída. Ale samotnej obsah mi přišel úplně skvělej. Zamiloval jsem si postavy, hlavně Egga, a jsem rád i za to, že tam není magie a draci.

Ale chápu, že Šmoulům, co uctívají Avengers se toto líbit nebude. Pro mě rozhodně není škoda, že se tam někdo non-stop neřeže s choreografií ala Matrix (kde se to ale dalo pochopit, páč to nebyl reálný svět).

"I'll get you with hounds!"

"You don't have hounds!"

"Houw!"

3
Před 6 měsíci

No co na to rici... 6 dilu po 30 min. Na dalsi radu se bude rok cekat, nic moc se tam nedelo, nedivim se ze to neni uspesne jak se ocekavalo... Skoda je to takovy nenaplneny sen fanousku GOT.

9
Před 6 měsíci

Je to dobré ale přijde mě to takové prázdné než se v tom dílu něco stane je konec a dílů je málo... Kromě pár okamžiků je to takové čekání na něco co se stane ale nakonec série končí a vlastně se toho moc nestalo... Nemyslím si že by to bylo lepší než GoT ...

Před 6 měsíci

Strašný, celém seroš se vejde do jedné hodiny.. A ten závěr v tom bahně.... proboha ještě jednou a odhlásím Netflex.... Pane redaktore už sem nic nepište nejste objektivní nebo jste viděl jiný hry o trůny..

1
Před 6 měsíci

Laciný seriál bez efektů a s minimem akce. Samé bezduché konverzace nudných postav. Dodíval jsem do posledního dílu protože jsem vždy doufal že v dalším díle už se bude něco dít. Velké zklamání celkově ..

Před 6 měsíci

Někdo si plete historii s fantasy světem. Autor článku byl asi pod vlivem.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA