No ANOnisti uz oslavuji nicmene je to steja pakaz co volila Fica na Slovensku nebo Trumpla v USA...
A pak budou prekvapene jako puci cumet na to ze maj vsechno drazsi i vyssi dane jako na slovenksu a v USA... 🙂ano clo je taky dan pro ty mene vzdelane ....
Tak si to uzijte 🙂
Škoda,že občané,kteří se nachali ovlivnit lživou propagandou nesmyslného slepence nechtějí napravit svoji chybu.Měli by zapřemýšlet,že prolhaná propaganda se týkala a týká všeho,tedy i pomluv npř.k hnutí ANO.
Snad si aspoň uvědomí,že Fiala se nezmohl na nic nového - zůstává stejné vyvolávání strachu,závisti a nenávisti za využívání lží,lží a zase lží zabalených do růžového obalu.Uznání omylu a navíc třeba i inkognito je ta správná cesta na tu skutečně správnou stranu - stranu svobody ,nezávislosti a hrdosti na svůj národ ,který tuto zemi vytvořil. Jen zbabělci trucují.Odvážní bojují za opravu.
A divíte se? Hanba je musí fackovat! Všechny sliby porušili, všechny! Prý že nás Babiš zadlužuje a oni to napraví? Babišova vláda ve „válečném“ roce 2020 – tedy v roce covidu – skončila se schodkem 367 miliard
Fialova vláda v roce 2023 zvládla „šetřit“ tak, že skončila se schodkem 289 miliard
A teď? Jen za první čtyři měsíce roku 2024 jsme na 210 miliardách mínus??
V prvním čtvrtletí zaniklo v ČR 4 639 firem. Gratuluji soudruhu Nutello!
Odkaz
Blíží se volby. Budou zase nedemokratické? Zvýšená aktivita politických straniček tomu nasvědčuje.
Nemame koho volit Ti co chteji jen ta kresla...a sve penize nejsou k nicemu dobremu v CR Proste neni leader s vizi pro CR, pro to co by CR pomohlo, nejprve se musi zmenit lidi kazdy sam za sebe si dat otazku co pro lepsi zivot v CR sam udelal a pak to pujde s lidmi kteri jen zaprodavaji Cr co jeste zbylo se neda delat vubec nic
Já prostě nevím koho budu volit. Zařekl jsem se, že Spolu už nikdy. Každopádně volit půjdu. Obávám se, že mi zbyde jen Ano, osobně mi Babiš nevadí. Ale raději bych něco jiného, ovšem není co. Složitá situace.
Lidi snad zmoudřeli,pro mě jsou ta čísla velmi uspokojivá.Ať už ten signalista odjede na čtyřkolce třeba na milovanou Ukrajinu!!!
Dobrý den. Já poté, co bych toto volil, bych se také bál, aby mne někdo jako jejich voliče poznal. Hanba by mne po poli musela do smrti nejdelší honit.
chvilku to trvalo ale už to dochází i jejich voličům že oni už tam nemají co dělat
Když fiala a spol voliče sklamal .
Co zaseli,to sklízí.