Jsem pro podporu Ukrajincu, ale peníze vemte z podpor pro nepřizpusobive!
Jo, už nejsou sami kteří tahají nože.
Příště možná dojte na oblíbené mačety.
Tak dnes na síti jsem slyšel od Romu,že Ukrajinci přišli zabíjet cigány.Tak ted nevím,co si mám myslet.Není to nahodou jinak??? Ukrajinci si nenechaji libit tolik jak Čech?????Nicmeně nebyl jsem tam,nesoudim,ale to co Romove vyvádi na facebooku za řeči,mě začína utvrzovat,proč Romover jsou tam kde jsou v naši společnosti.
Čekal jste snad normální, rozumný přístup?
Je třeba prokázat , že se cikáni tady budou chovat slušně , že před jejich násilnickým chováním už nebude nikdo utíkat. Je třeba se tomu rázně postavit. Nechtějí pracovat ani se chovat slušně . Tak toho už je nějak hodně až příliš ?
Pokud cikáni říkají " my tady berema dáfky , tak tu jsem doma my ", co říkaté je to pravda ?
Oběma skupinám k podobným akcím napomáhá situace, kdy u nás není pro každého povinnost pracovat. Kdyby byli v práci, nikde by se nepoflakovali a byl by klid.
👍🖐️👍
Jedni nemakaji desítky let, jen berou dávky a teď dorazili další pobíraci dávek. To se jim vubec nelíbí. Lezou jim do zelí. Fialka teď neví jak z toho ven .
Tak to by jim šlo. Ve všem ukřivdění,ublížení,ulhaní,ale nefachčenko,nevychovaní a stále
vidí vše špatné na těch okolo. Opravdu menšina,která tak ,,obohacuje" společnost.
Stejná aktivita jako v Brně,či nyní v Pardubicích,nemá být při obléhání Úřadů práce ČR,
vzdělávání se ve školách apod?
Cikáni či Romové,začněte konečně s nápravou,ale sami u sebe. To je první předpoklad
zlepšení soužití se všemi.
Je komické, že dřív se "naši" báli Romů (na úřadech se jich boji stále) a konečně jim někdo šlápl na úsměvy. Co je skutečný důvod agrese? Romové se bojí, že přijdou o dávky a půjdou makat?
O ty už měli přijít dávno
Už mi smazali příspěvek, prostě Ukrajinci nebudou a nechtějí se přizpůsobovat Romům a jím podobným. Jenom mi si necháme vše líbit 😡 za podpory našich levicových politiků.
Sto ho nic nedělám mě také několikrát smazali příspěvek .
V Brně zfetovaní Romové okrádali cestují v tramvaji..podělávali gadže.. dělali to běžně. I kamarád zabitého řekl to samé veřejně. Že zfetovaní kradli a bili cestující v tramvaji. Že Ukrajinec narazil na takovou špínu je mi líto.. padla kosa na kámen.