V poslední době se tu roztrhl pytel s plochými historkami okresního formátu. Vypadá to, že to "redaktoři" nechají psát umělou inteligenci. Nezajímavé, nudné, banální. Škoda času.
🤣🤣🤣 takovou vypatlaninu by snad i umělá inteligence odmítla napsat....ale že po tomhle skočí v redakci a nacpou na Seznam, ten už je jako svého času byl plátek Hrom 🤔🧐
Velká obrana je tajná kamera a nahrávka. Dnes už to stojí pakatel, po jeho vydírání, bych ho na to upozornil, a klidně ji ukázal. Byl by klid.
Kdysi jsme prodávali oblečení, když to ještě na tržnicích frčelo.
Přišel chlápek a chtěl rifle zadarmo. Prý je policajt a když mu je nedáme, pošle na nás cikány.
Nedali jsme mu nic a kupodivu nikoho na nás neposlal.
Lidi zkouší, co prodavač snese. A on toho bohužel musí snést hodně. Občas mám pocit, že někteří jedinci se do obchodu chodí vyloženě pohádat a ventilovat si své nízké ego i IQ....
Já bych udělal totéž, bylo to vydírání a časem by se stupňovalo. Dobře jste udělal, na hrubý pytel hrubá záplata.👍
Mě lidi můj obchůdek na vesnici záviděli a tak mi tam neustále posílali kontroly. Tak jsem ho zavřela a šla prodávat do marketu. A mám klid.
Pobavila věta "Připadalo mne to jako vydirani" 🙂
Co jiného by to bylo, takové šmejdy nakopnout ve dveřích. Nikdo je nenutí v tom obchodě nakupovat. A na negativní reklamu platí jen jedna věc - spokojeni zákazníci.
já pána chápu mám taky obchod a vím co lidi dokážou zrovna včera si pani koupila 5 klubíček vlny a řekla mi že když jí klubíčko zbyde tak mi ho vrátí a já jí peníze protože se to tak dělá
vnímáte to také jako já, kam až může dohnat naše občany zoufalství, to, že je tady taková doba, s takovou vládou, kdy je tady nejistota, peníze nejsou a nebudou, a už ze zoufalství chtějí šetřit i tímto způsobem, myslím tím ty klubíčka vlny.
Prosté. Pohotový obchodník formálně požádá o svolení k vyfocení zákaznice a následně ji oznámí, že pokud chce ostudu mít ona, bude mu ctí jí vyhovět 🙂 Jistě, za starých dobrých časů končívávaly čarodejnice na hranicích, ale takhle to je jednodušší 🙂
Nicméně jsem rád, že nejsem obchodník 🙂
Nikdo ji nenutil u vás nakupovat. Neprodal bych ji v budoucnu nic!!! Hold naše společnos rozkvétá ve šmejdy na všech úrovních.
A taky hlupýšů, kteří ani neumějí česky, ale do všeho musejí kecat. Jako pan Zdeněk Novák.
Pokud máš v obchodě i vidle, máš i řešení takovéhohle idiotského vydírání 🙂