1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Bohužel, dnes smí chovat zvířata každý šmejd aniž by jej někdo kontroval a stát nemá zájem takovéto grázly trestat. Stačilo by provádět namátkové kontroly a takové zrůdy tvrdě trestat.

9
Před 2 měsíci

A majiteli jsou kdo jako? Proč to muselo dojít až do takové krajnosti, nechápu to absolutně! Lidské zrůdy by měli zakusit to co ta zvířátka na vlastní kůži zažít se vším všudy.Nelze vyjádřit vůbec slušně,co v tuto chvíli cítím k těmto ohavům! Důvodem bylo co nebo proč? A nezájem lidí kolem nic? No radši dál už nekomentují nemám slušného slova 😡🤦

11
Před 2 měsíci

Zvláštní na tom je,že tam dělali z veteriny kontrolu asi před rokem údajně a že nic závadného nezjistili. Tomu se nechce věřit,že by majitelka se svojí dcerou,která se údajně o ta zvířata měla starat, dokázaly tuhle devastaci zvířat a celé "farmy" zvládnout za tak krátkou dobu

2
Před 2 měsíci

To muselo dojít až tak daleko ? Určitě se o tomto stavu zvířat vědělo dřív. To je ta nevšímavost a nezájem....

57
Před 2 měsíciUpraveno
Miluše Jandová

spíš nulové povinnosti veterinární správy...předpokládám, že objekty podobného typu jsou evidované, minimálně mají k dispozici mapu a katastr a můžou dělat namátkové kontroly. ale jen sedí a čekají až se po nich bude něco chtít :(

34
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 měsíci

Takových případů je víc jen by to chtělo častější kontroly důkladné a ne jen na oznámení,kdy už bývá pozdě a hlavně odebrat povolení na chov do konce života.... největší zrůdy jsou lidé ne zvířata 🥺

24
Před 2 měsíci

Takhle bych nechal zemřit majitele aby vědel jaká je to bolest a trápení zemřit bez potravi a vody hnus co tady žijí za zrůdy

27
Před 2 měsíci
Pavel Horna

To by si ho musel někdo vzít do parády, soud je na to krátký.

10
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

hrůza...bohužel v našem státě nejsou správní lidé na správných místech. Podněty se neprošetřují včas a řádně a už vůbec ne, když jde o zvířata. Kde jde o peníze, tam jsou sakra rychlý. Mnohým se dalo zabránit nebýt nečinnosti a nezájmu jistých osob. Mluvím obecně. Nevím, jak přesně je to v tomto případě. Je mi těch zvířat nesmírně líto. Jsou závislá na péči člověka, bohužel. Já osobně bych asi nečekala na úřady, pokud bych věděla, že se něco takového děje. Má povaha mi nedovoluje něčemu takovému jen přihlížet kvůli předpisům a podobně...Co lidé v okolí? Nic? lidský odpad, kdo tohle dopustí. U mě tedy ano...ale prý jsme jedno...všichni jsme Bůh..jsme si všichni rovni...no, asi nikdy nebudu na tak vysoké vibrační duchovní úrovni, abych tohle přijala....

Před 2 měsíci

Otřesnější už to nemůže být 😡😡😡😡😡 naprostá hrůza...a co dělali lidé v okolí,?????tohle nikdo neviděl???tak a teď jsem zvědavá,jestli toto monstrum vůbec půjdete do kriminálu......😭😭😭

13
Před 2 měsíci

Za taková zvěrstva jsou moc nízké tresty, minimálně 10let natrdo, doživotní zákaz chovu zvířat a úhrada veškerých nákladů!!!

38
Před 2 měsíci

Proč mám výhrady k demokratismu, k vůli podobným věcem , které se ale vůbec nemusely stát. Kdyby tu nebyl nepořádek a lajdackost což je princip tohoto vysněného režimu jak je vidět a cítit.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt