1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

To je šílený!!! To majitel farmy zemřel nebo jde o nějakou zrůdu. Proč nikdo ze sousedů nezareagoval dřív, to nikdo neviděl neslyšel? Vždyť ta zvířata musela řvát hlady dlouhou dobu!

91
Před 2 měsíciUpraveno
Romana Linkova

Přesně to mě napadlo. Buď zemřel nebo jde o zrůdu. Nechápu nevšímavost a nezájem lidí. Myslíme si, že jsme jako lidé páni tvorstva. A měli bysme se za sebe stydět. Mnohá zvířata jsou na lepší úrovni než my.

27
Před 2 měsíci

Lidské zrůdy, co se dopouští takového týrání zvířat... patří též bez milosti utratit. 👿😡🙏😢

96
Před 2 měsíci
Dana Lattova

A stejně trýznivou smrtí!

50
Před 2 měsíci

To není normální. Demokracie po Česku. Každý si dělá co chce.

35
Před 2 měsíci
Jaroslav Viktora

To jste vystihl přesně. Projevuje se to ve všech oblastech života u nás.

2
Před 2 měsíci

Pořád nechápu, PROČ si někdo pořizuje zvířata a ještě tolik, když jim nedokáže zajistit základní podmínky, jako je denní přístup k vodě, ke krmivu a také určité zázemí, aby zvířata měla svou pohodu. Ale protože vědí, že jim NIC NEHROZÍ, tak berou zvířata (za účelem zisku-maso, vejce) jako věc. Ale zvíře NENÍ VĚC !!! Je to živý a velmi vnímající tvor.

Zrovna včera jsem viděla krátkou reportáž z velkochovu, který byl ukázkový. Krávy měly prostornou moderní stáj, kde byly krávy na volno v ohradě, chráněnou před průvanem, pracovníky v mnohém nahrazovali roboti (hrnuli krmení, dojili, při dojení se zobrazil zdravotní stav krávy apd) a i sám majitel o zvířatech mluvil moc hezky. To samé vepři, selátka měla vyhřívané boxy a byla s mámou v kontaktu. Celkově to působilo velmi příjemně. Ano...jasně, že je to o penězích, je to velká investice a jasně, že ta zvířata jdou potom na pořážku, ale prožila celkem spokojený život a majitel si byl vědom toho,že má na starosti živé tvory !!!

Můj tatínek, drobný chovatel mi už jako dítěti vysvětlil, co může a co nesmí baštit čuník, slepice, králíci. A vždy platilo, napřed zvířata, potom lidi. Když vážně onemocněl a věděl, že brzy přijde jeho čas, postupně (jak to časově šlo) všechna zvířata buď daroval nebo prodal, aby měl jistotu, že po jeho odchodu nebudou trpět bez krmiva a péče.

osobně mám zachráněná bezprizorní zvířata, převážně kočky a můj přístup je stejný, jaký mě tatínek naučil.

Bohužel, hospodářská zvířata to mají moc těžké, protože mnoho chovatelů přecení své síly a berou je pouze jako zdroj financí a tak k nim i přistupují.

15
Před 2 měsíci
Jana Labudíková

Mnoho chovatelu nejen preceni sve sily, ale bohuzel i mentalni schopnosti. Takto chovat zive tvory muze jen hlupak.

10
Před 2 měsíci

Toho co to má na svědomí....ať víme čert taková hrůza

22
Před 2 měsíci

Když nechci vidět tak nevidím. Jen díky lhostejnosti lidí zemřela hromada zvířat. A argument že někdo někde hlásil a nic se nedělo? Tak se snažím dál až začnu úředníkům lézt na nervy a raději se tam podívají. Možná stačilo zavolat policii. Teď toho bude plno a všichni se shodnou že za to může někdo jiný než zodpovědné osoby a úřady. To se musí nechat ta zvířata vyhladovět aby se něco dělo? A stejně tak majitelka, doživotní zákaz vlastnictví byť jediného zvířete a mastnou pokutu!

5
Před 2 měsíci

Tohle asi nikdy nepochopím.... Pořídit si velká, náročná a poměrně dlouho žijící zvířata a pak se na ně úplně vykašlat... A na opuštěném ostrově to taky asi nebylo, lidi chodili okolo, vencili poblíž psy a bylo jim to všechno u zadku... To nikdo nepozná týdny umírajícího koně? Nepřijde mu divná mrtvola zvířete ve výběhu mezi živými? Myslím, že se časem dozvíme, že s "chovatelem" byly roky problémy, občané to hlásili na obci, policii, veterinární správě a úředník se dostavil a dozvěděl se, že ho nikdo nepustí do chovu a tak se omluvil, sbalil se a šel si udělat do kanclu kafíčko

49
Před 2 měsíci
Jana Herainova

Ale, proč ho nezmiňují už v tomto článku? To se vypařil nebo zemřel?!

18
Před 2 měsíciUpraveno

Lidé nechají zemřít člověka ležícího na chodníku. Lidé dokáží nechat zemřít i zvíře v hrozných podmínkách. Jsme to ale divná rasa 🤷

36
Před 2 měsíci
Václav Jiroušek

Přesně tak, hlavně že se kolikrát povyšujeme. Trapné.. jsme ubozí

21
Před 2 měsíci

Není nad rodinné farmy! Můj dům, můj hrad a nekoukej přes plot, že zvířata hladoví

a hladem dokonce hynou! Do velkochovů instalují tajně kamery a aktivisté řádí jako

pominutí, když někdo popohání zvíře. Prostě dvojí metr, protože velkochov je

ideově fuj a malochov huj. Co tak aktivisté kontrolovat i takové "rodinné farmy" ?

Kde jste aktivisté byli, když ta zvířata strádala a hynula?

12
Před 2 měsíci

Pan starosta taky pěkný pazdrát než se k něčemu rozhoupal. O lidech, co chodili kolem ani nemluvě...

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt