soukromý podnik si muže dát pravidla jaké chce a pokud tam zrovna tyhlety nechce tak k tomu je i duvod a je uplně jedno jaký prostě majitel se rozhodl nemíchat verbež s lidma co se přišli bavit hotovo tečka. A ne že si plebs ještě pujde stěžovat
Opravdu budou nakazovat soukromému podniku, pro koho je určen? Zjevně pro návštěvníky, co se chovají slušně. Pokud má majitel své vlastní zkušenosti, tak ví, koho pustit a koho ne. A celá Plzeň má své zkušenosti. Není v tom žádná diskriminace, je v tom většinově špatná pověst některých návštěvníků.
Zřejmě špatná zkušenost. Dělá to dobře, vyloučit problémové hosty je jeho právo. Jeho klub,jeho pravidla.
Jakápak diskriminace. Normální, praxí ověřený postup. Kdo má takový podnik a chce tam problematické osoby, ať si je tam pustí. Ne všichni Ukrajinci a cikáni jsou "protivní". Právě tito dělají problémy těm normálním, slušným.
👍👍👍
Dobře dělají,je to jen jejich věc koho pustí.
V naprostém pořádku. Tím, že tam tento druh nepustí, tak tím chrání svoje hosty před pořezáním, kopáním do hlavy, postřelením nebo hromadným útokem skupiny opilých tupounů. Zároveň šetří čas i peníze polici a zdravotníkům, kteří k těmto případům jezdí velmi často. Tudíž z logického hlediska by tento klub měl být naopak podporován a to nejen občany české národnosti, ale i městem. . . Protože zajišťovat u sebe v klubu zábavu a bezpečí není DISKRIMINACE!!!
Muj nejoblibenejsi bar! Ted o vikendu to tam oslavime. Podporim kazdy klub se stejnyma pravidlama! Chci se jit bavit bez dementu, zlodeju, socek a hlavne bez pobodani! Rekni mi jednu rasistickou vec na tom, ze klub je jen pro slusne lokalni lidi?
Necpu se tam, kde mě nechtějí. 😁
Já se majiteli nedivím...