1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

soukromý podnik si muže dát pravidla jaké chce a pokud tam zrovna tyhlety nechce tak k tomu je i duvod a je uplně jedno jaký prostě majitel se rozhodl nemíchat verbež s lidma co se přišli bavit hotovo tečka. A ne že si plebs ještě pujde stěžovat

75
Před 5 měsíci

Opravdu budou nakazovat soukromému podniku, pro koho je určen? Zjevně pro návštěvníky, co se chovají slušně. Pokud má majitel své vlastní zkušenosti, tak ví, koho pustit a koho ne. A celá Plzeň má své zkušenosti. Není v tom žádná diskriminace, je v tom většinově špatná pověst některých návštěvníků.

129
Před 5 měsíci

Zřejmě špatná zkušenost. Dělá to dobře, vyloučit problémové hosty je jeho právo. Jeho klub,jeho pravidla.

60
Před 5 měsíci

Jakápak diskriminace. Normální, praxí ověřený postup. Kdo má takový podnik a chce tam problematické osoby, ať si je tam pustí. Ne všichni Ukrajinci a cikáni jsou "protivní". Právě tito dělají problémy těm normálním, slušným.

35
Před 5 měsíci

👍👍👍

57
Před 5 měsíci

Dobře dělají,je to jen jejich věc koho pustí.

18
Před 5 měsíci

V naprostém pořádku. Tím, že tam tento druh nepustí, tak tím chrání svoje hosty před pořezáním, kopáním do hlavy, postřelením nebo hromadným útokem skupiny opilých tupounů. Zároveň šetří čas i peníze polici a zdravotníkům, kteří k těmto případům jezdí velmi často. Tudíž z logického hlediska by tento klub měl být naopak podporován a to nejen občany české národnosti, ale i městem. . . Protože zajišťovat u sebe v klubu zábavu a bezpečí není DISKRIMINACE!!!

57
Před 5 měsíci

Muj nejoblibenejsi bar! Ted o vikendu to tam oslavime. Podporim kazdy klub se stejnyma pravidlama! Chci se jit bavit bez dementu, zlodeju, socek a hlavne bez pobodani! Rekni mi jednu rasistickou vec na tom, ze klub je jen pro slusne lokalni lidi?

20
Před 5 měsíci

Necpu se tam, kde mě nechtějí. 😁

2
Před 5 měsíci

Já se majiteli nedivím...

41
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA