Těmto vůbec nejde o lidí, ti jsou pro ně jenom odpad. Miluji jenom brouky. Jsem zvědav, co bude až zjistí, že se do mouky drtí potemníci. Zřejmě bude revoluce.
Nemilují brouky. Bývá to většinou v podobných případech tak, že milují vliv a peníze. Někdy jim stačí jen ten vliv.
Já vcelku nechápu poč proti této organizací která je placená z našich peněz nezažaloval . Já bych jim dal takovou pokutu za to co už staveb zdrželi nesmysly které vymýšlí.
Pokud na to mají ze zákona právo a existuje-li u nás stále právní stát, tak Vy nemáte právo je osočovat ... stěžujte si u zákonodárců.
Myslím, že konkrétně u toho ekoteroristy je to napřeshubu. Na náměstí v Krnově či Opavě, by se tou žalobou jistě nechlubil. Tam by ji totiž zcela určitě dostal...
Jak si tohle vůbec mohou tito ekoteroristé dovolit bez jediného konkrétního kladného výsledku své práce dovolit zasahovat do bezpečí ostatních lidí. Je to obrovská bezohledná arogance a hloupost.
Pokud na to mají ze zákona právo, tak to udělat mohou a Vy nemáte právo je za to osočovat ...
Já bych ty ekologické zmetky nahnal na cca měsíční brigádu do postižených oblasti, aby si na vlastní kůži vyzkoušeli, co je totální zkáza povodní a proč tu přehradu stavět.... 😎😎
Jsou to ekoteroristé. Ztrácí postupně veškeré sympatie lidí. S přírodou mají společné jen to že ji zneužívají ve svůj prospěch. Jestli je podporuje nějaká firma tak teď bych ji bojkotoval.
Vydírá každého a potom si nechá zaplatit aby stáhl žaloby měli by jim zkontrolovat majetky a případně zabavit obohacují se na neštěstí druhých
Soud by měl nařídit, že veškeré příští škody způsobené zdržením přehrady z titulu této žaloby, budou osobně hradit všichni členové tohoto antiobčanského spolku. Ony by je ty roupy přešly.
možná by je chtělo zaměstnat ale s dozorem na odstraňování škod po povodních, ne jen tak lehkou práci ale pořádnou rasovinu, aby měli o čem hovořit na fejsbůku, chudáčkové děti země.
Jakmile soud toto vyřídí, ihned bude následovat další žaloba jednoho De bila a to "Voda z Tetčic." Ten pán jenom prhdí, nic nevyhrál, Brno by mohlo vyprávět.