1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Těmto vůbec nejde o lidí, ti jsou pro ně jenom odpad. Miluji jenom brouky. Jsem zvědav, co bude až zjistí, že se do mouky drtí potemníci. Zřejmě bude revoluce.

4
Před 1 měsícem
Jozef Sec

Nemilují brouky. Bývá to většinou v podobných případech tak, že milují vliv a peníze. Někdy jim stačí jen ten vliv.

1
Před 1 měsícem

Já vcelku nechápu poč proti této organizací která je placená z našich peněz nezažaloval . Já bych jim dal takovou pokutu za to co už staveb zdrželi nesmysly které vymýšlí.

5
Před 1 měsícem
Josef Kola

Pokud na to mají ze zákona právo a existuje-li u nás stále právní stát, tak Vy nemáte právo je osočovat ... stěžujte si u zákonodárců.

Před 1 měsícem

Myslím, že konkrétně u toho ekoteroristy je to napřeshubu. Na náměstí v Krnově či Opavě, by se tou žalobou jistě nechlubil. Tam by ji totiž zcela určitě dostal...

6
Před 1 měsícem

Jak si tohle vůbec mohou tito ekoteroristé dovolit bez jediného konkrétního kladného výsledku své práce dovolit zasahovat do bezpečí ostatních lidí. Je to obrovská bezohledná arogance a hloupost.

1
Před 1 měsícem
Radim Sochor

Pokud na to mají ze zákona právo, tak to udělat mohou a Vy nemáte právo je za to osočovat ...

Zobrazit další 3 reakce
Před 1 měsícem

Já bych ty ekologické zmetky nahnal na cca měsíční brigádu do postižených oblasti, aby si na vlastní kůži vyzkoušeli, co je totální zkáza povodní a proč tu přehradu stavět.... 😎😎

2
Před 1 měsícem

Jsou to ekoteroristé. Ztrácí postupně veškeré sympatie lidí. S přírodou mají společné jen to že ji zneužívají ve svůj prospěch. Jestli je podporuje nějaká firma tak teď bych ji bojkotoval.

1
Před 1 měsícem

Vydírá každého a potom si nechá zaplatit aby stáhl žaloby měli by jim zkontrolovat majetky a případně zabavit obohacují se na neštěstí druhých

1
Před 1 měsícem

Soud by měl nařídit, že veškeré příští škody způsobené zdržením přehrady z titulu této žaloby, budou osobně hradit všichni členové tohoto antiobčanského spolku. Ony by je ty roupy přešly.

Před 1 měsícem

možná by je chtělo zaměstnat ale s dozorem na odstraňování škod po povodních, ne jen tak lehkou práci ale pořádnou rasovinu, aby měli o čem hovořit na fejsbůku, chudáčkové děti země.

1
Před 1 měsícem

Jakmile soud toto vyřídí, ihned bude následovat další žaloba jednoho De bila a to "Voda z Tetčic." Ten pán jenom prhdí, nic nevyhrál, Brno by mohlo vyprávět.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt