Řidič si neuvědomil, že "váleční uprchlíci" zde pobývají pod vládní ochranou. Také autorka videa, je pod ochranou vlády. Takže jinak to opravdu dopadnout nemohlo.. Vláda je tudíž nucena , za přítomnosti médií, tento konflikt vyřešit. 🫢
Tady se sahlo na Ukrajince a to se v tehle zemi nesmi.
Z vlastní zkušenosti vím jak se chovají někteří čeští teenageři, bezďáci ale i skupinky hlučných Ukrajinců v MHD. Niky jsem nezažil, že by proti nim kdokoliv zasáhl. Tady šlo o starší pár s dítětem. Tak se z řidiče stal ochránce práva a spravedlnosti. Kdyby těch Ukrajinců bylo víc a dělali nepořádek. Nevidí a neslyší.
no a víte že cestující si musí před jízdou přečíst přepravní řád? Přečetl si ho dotyčný? Ne? tak porušil přepravní řád a mohl být vyloučen z přepravy..
myslím, že to není tolik o studiu Přepravního řádu.
KOČÁREK (ve kterém dítě vjelo do tramvaje)je určen k zabezpečenému přesunu takto malých dětí a to , že se na sedačky nestoupá (v tomto případě nevystavuje dítě riziku úrazu) pozná i průměrně inteligentní člověk.
handicapovaní vozíčkáři mají k přepravě invalidní vozík , nikoho z nich nenapadne ,,hopkat" po sedačkách .
Bylo to ještě když nebyl takový problém s běženci. Do autobusu nastoupil Afričan a ukazoval řidič papír který jej opravňoval k bezplatné cestě do detenčního tábora.
Řidič začal vykřikovat že jej nějaký kus papíru nezajímá, Ať si vystoupí a jde pěšky. Dotyčný mu samozřejmě nerozuměl ani slovo. Když jej řidič začal tlačit ven. Vstal jsem a zaplatil. Vypadalo to, že řidič dostane infarkt. Vystupoval jsem dřív než ten Afričan, tak snad jej řidič vyhodil tam kde měl vystupovat.
Chápu že vybouchl je to velký stres . UA porušili řád když znečišťovali sedačky .Dále za dítě mimo kočárek se platí a to pochybuji že doplatili .Znám spoustu matek co řeknou chvíli seď ať neplatime a potom si délek co chceš .Chování řidiče nebylo vhodné ale policie by stejně neudělala nic a řidič by to odnesl kvůli zpoždění
Asi kvůli něčemu šel dozadu, pochybuji že by musel opustit sedadlo řidiče jen proto, že vzadu byli bezproblémoví Ukrajinci. Každou chvíli někoho vykážou, tak nevím proč se kvůli těmhle dělá takový ubohý divadlo.
přesně. tramvajáci si troufají jen na ženy, děti a turisty. Opilci, bezďáci a divnolidi různého typu je nechávají chladnými, protože se jich bojí.
Já vych je taky vyhodila..pokuď na mně budou plivat a kopat. Lidi jsou fakt ovce .nevědí nic a odsuzují řidiče
nic toho primitiva neopravnuje k téhle xenofobní reakci. Je to řidič tramvaje,tak má řídit tramvaj a ne kohokoliv vychovávat tímhle neandrtálstvím a pokud má nějaký problém ,tak ma zavolat policii a né si tam kompenzovat svoje frustrace.
Ridic tolik starosti s rizenim,velmi narocne povolani.Snazil se ,aby cestujici nespinil tramvaj.
To je blábol
Určitě existuje nějaký přepravní řád, který nebyl dodržen.Z mého pohledu,se řidič zachoval profesionálně.Nebyl lhostejny k tomu ,co se děje ve voze.Kdyby musel prudce zabrzdit a dítě se zranilo tak by to dopadlo ještě hůř.Prepravni řad musí dodržovat každý.At je to Ukrajinec nebo Mongolec.Ze byl vulgární?Po tom,co si ti kluci užijí po nocích se ani nedivím.Za mě profesionál.Aspon máte o čem psát.Traparna