Paní Báčová, měla by jste si vyzkoušet tak na měsíc jezdit každou směnu s řidičem MHD. Ve dne i v noci. Aby jste viděla co všechno zažívají na svých linkách dnes a denně. Opilci, vyhrožování chuligánů, lidi nerespektující přepravní řád, černí pasažéři , lahůdky v podobě fotbalových fanoušků a jako bonus příšerné chování řidičů v autech. Pak by jste možná získala objektivní pohled na to, jak těžká je práce řidičů a řidiček MHD a nedivila by jste se, že občas jim bouchnou saze.
A mimochodem, anglicky umět nemusí . Jsme v Česku, tady se mluví česky. Kdo z cizinců tady chce pobývat ať se náš jazyk naučí.
Super, dnes se bude omlouvat naprosté profesní selhání řidiče povahou jeho stresujícího zaměstnání, zítra budeme omlouvat tátu, který třásl novorozencem tak dlouho, až mu nevratně poškodil mozek a dítě osleplo a doživotně bude upoutané na lůžku. Vždyť otec byl přece také ve stresu. Dítě řvalo, v práci se mu nedařilo, manželka se s ním nebavila, měl málo peněz, ... Takže je vlastně jeho chování omluvitelné, ne?
Jenom mi přijde divné že řidič tramvaje je zřetelně vidět na všech fotkách a videích a usvědčení zloději,tuneláři,podvodníci a dokoce i vrazi mají rozmazané KSICHTY aby jim snad v budoucím "spořádaném" životě nebylo ublíženo !!!!! doufám že ten tramvaják ty novináře ,komentátory a další rádoby "ochránce" práv ublížených zažaluje o poškození pověsti a pak už nebude muset zbytek života makat !!!!!!
Pravda, cestující se opravdu někdy chovají jak......, raději řeknou ; špatně, nerespektují přepravní řád, viz. Batohy na zádech, stání mezi dveřmi, nohy na sedadlech atd. To nikomu nevadí??? Neplacení za velká zavazadla, bezohlednost vůči statším, svezte se někdy na trase MHD co vozí lidi z a na letiště v Praze Ruzyni, a hned budete moudřejší, kritici.!!!!! Cestovat dnes v MHD je jako za trest.
No, uprimne jsem za svuj zivot zazila mnohonasobne vice problemu s cestujicimi nez s ridici. I s horsimi nasledky. A nikdo to nikam na internetu nevesel, aby mohl probehnout verejny lync.
Problém je, že on je v zaměstnání. Nechápete ten rozdíl?
To by mě zajímalo jestli by byl takový poprask, kdyby stejným způsobem řidič zaútočil na českou rodinu...
Tak to by mne taky zajímalo 🤔. Řidičovo chování neschvaluji, ale nějak se mi nelíbí okamžitě uveřejnit video. A tramvaj prý byla plná, to se k tomu nikdo kromě té co to natočila nevyjádří?
To bohužel platí i obráceně. Jezdím MHD a vidím že v ní jezdí různí i nepřizpůsobiví občani ,nebo nepatřící momentálně do MHD. no a potom to vybuchne . Bůh chraň řidiče se nezastávám, ale kolik měl najeto ? jakou měl pracovní dobu ? Nemusel naposlední zastávce vytírat poblitou sedačku ?A dokonce není v modernějších tramvajích i kamera monitorující vagon ? Neměl snížené osobní ohodnocení za špinavý vůz ?
předpokládám, že dítě nemělo boty od bláta, protože se asi jinak vezlo v kočárku, takže ikdyby stálo na sedačce, stačilo by je normálně upozornit a nedělat ze sebe idiota.
Překvapený nejsem , když byl v proruské straně napojené na dělnickou stranu. Chybělo mu to tak se musel vymlátit.
... a přitom stačí tak málo, chovat se tak jak jsou nastavená pravidla pro přepravu. Jezdím pražskou MHD desítky let a žádný řidič na mě ještě nikdy nekřičel, neměl důvod proč.
To by se tady stále dokola ale nesmělo omlouvat chování těch co to způsobili. Jako proč skáče dítě po sedačce???Ukáže se jen na toho, kdo křičí a zřejmě měl důvod. Neboť tihle přistěhovalci si myslí, že tu můžou všechno. Většinový názor ....už jich máme dost. A kdo se to bijí říci, ten si to myslí.
Je pravda, že řidič nemusel reagovat tímhle způsobem, ale také je pravda , že doba která teď u nás je tomu odpovídá, ukrajinští jsou nedotknutelní a prochází.jim spousta věcí a řidiči bouchlo v hlavě a tak to odnesli , ono musíme vidět také tu druhou stránku a ta je, že teď se bude pořád dokola ukazovat ta hrůza pana řidiče co provedl, už se píše.jak ho propustili atd., neschvalují jak se zachoval, ale že by ho hned museli.vyhodit z práce ?
Mám nějakou práci ,vím co mám a nemám dělat,co by museli tedy dělat lékaři na pohotovosti.
PS.vážím si řidičů MHD ale některé věci se nedělají.
Obsah zveřejněných výmluv a obhajoby ze strany řidiče tramvaje svědčí nejen o jeho příklonu k rasismu a nenávisti k jiným rasám a národnostem. Ten člověk je zbabělec, který zřejmě rád ukazuje svou sílu na slabších. Posera, který nedokáže přijmout odpovědnost za své chování a přiznat se. Je s podivem, že takový typ člověka prošel psychotesty na pozici řidiče tramvaje v DPP. Jeho agrersivita a bezohlednost ohrožuje všechny lidi kolem něho. Může být rád, že dostal padáka jen z práce.
Vás s vaším myšlením tedy lituji.To je síla
První chybou bylo srovnávat Ukrajinskou situaci k roku 1968.
Tehdy byli součástí a vedli agresi na tehdejší naši zemi a nám taky nikdo nepomohl s ohledem na politické rozdělení tehdějších zemí.
Dnes se dost podněcuje psychika daných problémů a vytáčí se zbytečně do extrémů. Pak zanikne a obrátí se na jinou stranu.
Malé problémy nás dokáží vytočit a přehlížíme podstatu...
Přestaňme vše honem sdělovat světu a starejme se o důležité všední věci potřebné k životu a povede se nám lépe.
To je pravda Ukrajinská situace dnes je mnohem horší než byla naše v roce 1968.Ovšem naprosto nechápu co má sprostý a hrubý řidič MHD společného se situací v roce 1968 nebo ukrajinskou situací dnes.