Cizinci za bílého dne přepadli starou ženu.
Tak už je to tady: obohacení cizí kulturou. Zaslouží si cizinci naši vstřícnost a pomoc? Pokud zde chtějí setrvat, měli by si pohlídat vlastní komunitu.
Pokud máte Facebook, doporučuji občas zajít na různá fóra těchto "cizinců" zde žijících a zde dávky pobirajících. To Vám brada spadne, až uvidíte, jak o nás smýšlí. Zhruba třetina námi pohrdá. Zcela otevřeně. Naši pomoc považuji za naši slabost. Třetina má za to, že bez nich by náš stát zkrachoval, a můžeme být rádi, že tady jsou. Vnímají málo vděčnosti od nás, měli bychom se polepšit. A zbytek? Najdou se slušní a vděční, to ano, ale je jich naprosté minimum. V tom zbytku spíše převažují ti, co se rozčilují, že nám dělají otroky, a že až se etablují, uvidíme, co umí.
Tak tito kluci z řad policie ČR si ty výsluhy na rozdíl od kancelářských úředníčků opravdu zaslouží. Respekt.
Přejmenujme Ukrajinu na Cizinu, aby ty články byly jasnější.
Nemám je rád od doby co jsou tady v ČR. U nás v nejmenované ulici v Náchodě jich bydlí v bytovkách poměrně dost. A dost si také všímám při pohledu a poslechu z okna. Nemám je rád, chovají se jako by jim to tu patřilo. Nejvyšší čas, aby se vrátili zpět a hrdě bojovali za svou zemi. Nikdo normální je tu nechce díky tomu, jak se zde chovají. Tím myslím naprostou většinu. Zbylé menšině se omlouvám.
Já to mám přesně tak , zvýšila se kriminalita, co sem nalezli ,věčně ožralí . Vše berou jako samozřejmost.
A proč se nedozvíme národnost? Zbytečnej článek. Všechno je to ze států bývalého Sovětského svazu, kdo jiný. Proto jim v Polsku zkrouhli dávky, jsou to podvodníci a chtěli by živit a ještě vyzbrojovat. Je jich tolik co nás obírají podvodem.
Oni dobře ví je nelze vyhostit do země kde je válka
V Rumunsku a Moldavsku je válka?
Cizinci.. cizinci.. hm, také je nikde nemůžu najít. Asi mám špatný globus. Každopádně doufám, že to video okradená paní uvidí.
Máme co pánové Fiala, Bartoš a spol chtěli.Opravdu chudáci uprchlíci.Co kdyby se třeba pan Jurečka paní omluvil?
nejsou to UA, kdybyste četli jinde, je to Rumun a Moldavan.
Nevíte někdo co je to za národnost ti cizinci?
Vždy, když něco udělají Ukáčka, tak media hlavně Seznam Lukačoviče napíše, že to byli cizinci..:DDD
Cizinci z Cizincova? At hledam jak hledam, v atlasu ten stat nemuzu nikde najit. Asi mam spatny rejstrik.