1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Naše pošty se zavírají, ukrajinské otevírají.Normální Kocourkov.

76
Před 3 roky
Yvetta Bartakova

ne naprosto v pořádku. Česká pošta není života schopna už asi 10 let. Je na čase ten prodělečný bussiness zavřít

28
Zobrazit dalších 20 reakcí
Před 3 roky

No, jo, naše pošty se ruší, aby vyrostly nové UA. Toto snad není ani možné co se tady v naší republice děje. Nějak nevím, že by v zahraničí měli naše pošty. Nějak jsem se s tím nesetkal. Tady opravdu některým kape na maják.

322
Před 3 roky
Jaromír Horák

Dobrý den, rušení poboček České pošty s plánovanými novými pobočkami ukrajinské pošty nijak nesouvisí. Vzhledem k tomu, že mnoho poboček má Česká pošta pronajatých, budou jejich nové uplatnění majitelé teprve hledat. Odkaz

140
Před 3 roky

Nejdříve ukrajinské nápisy na popelnicich, teď skoro všude. V bankomatu, knížky v ukrajinstine. To by se dalo pochopit, i když...Neumím si představit, že by se tohle dělo v jiné zemi. Myslím,že naučit se pár slov v jazyce státu, ve kterém jsem, by měla být samozřejmost a ne naopak...Ukrajinská posta, za chvíli obchody ad. Ukazuje to na jediné. Moc dobře se ví, že o dočasnou návštěvu se nejedná.

150
Před 3 roky
Hana Machalová

Teď jsem byla týden v Rakousku. Nikde žádné nápisy v ukrajinštině. To je jenon takový náš národní sport, neustále někomu lézt do zádele.

139
Před 3 roky

Konspirace stará asi čtvrt roku říká, že část sítě poboček České pošty převezmou Ukrajinci za aktivního přičinění Dona Rybí Oko Zatím to jde přesně tím směrem, kterým ta konspirační teorie ukazovala.

235
Před 3 roky
Petr Koucký

Dobrý den, rušení poboček České pošty s plánovanými novými pobočkami ukrajinské pošty nijak nesouvisí. Vzhledem k tomu, že mnoho poboček má Česká pošta pronajatých, budou jejich nové uplatnění majitelé teprve hledat. Odkaz

manipulatori.cz
Rušení poboček a ukrajinská pošta
Známé pravidlo hovoří, že přestože se dvě věci dějí v ten samý čas, nemusí spolu souviset. Zkrátka, korelace neimplikuje kauzalitu. Shodu okolností však často zneužívají dezinformátoři. Například...
67

Nemá někdo nějaké informace zda se někde v Evropě otevírá také Ukrajinská pošta, nebo to je zase naše specialita.

112
Před 3 roky
František Šimánek

Otvírá se jen tam, kde dostávají Ukrajinci štědré utečenecké. Česká pošta už nezvládá to množství balíků plné peněz posílat na Ukrajinu...

77
Před 3 roky

Oni nás tu převálcují. Je to strašně smutný pohled, jak se nám Česká republika ztrácí před očima. Praha vypadá otřesně. Nechci žít na Ukrajině, je mi z toho zle.

205
Před 3 roky

Naší poštu vláda likviduje a Ukrajinská otvírá pobočku 😁 Jsme kolonií USA, EU a už i takové zkorumpované země jako je Ukrajina 🤮

323
Před 3 roky
Dan Danovic

Taky mi to tak nějak připadá.

143
Před 3 roky

Tak Rakušan ruší české pošty a ukrajinské otevírá. Jak to mohhly povolit ODS. Ukrajinci jsou tak chudý že jim nás stát pomáhá a na oplátku si otevřou ukrajinskou poštu. A kdo to bude financovat.

85
Před 3 roky
Jung Ludvik

To jsi na omylu ,že jsou chudí. Vidim to denně v čem jezdí. Bavorák ,Mercedes Hunday a další esu večka a to nové. To vše z našich peněz ,které jim dávají ti nahoře. Také máte to co jste si zvolily. Ještě nám chybí Uk pasy.

53
Před 3 roky

Jak jsem se dočetl tak zisky půjdou na Ukrajinu. Česká pošta odváděla daně tady. Rakušane ,Fialo , a další vy nejste normální. Kvůli Ukrajině další díra v rozpočtu.

140
Před 3 roky
Pavel Kudlička

manipulatori.cz
Známé pravidlo hovoří, že přestože se dvě věci dějí v ten samý čas, nemusí spolu souviset. Zkrátka, korelace neimplikuje kauzalitu. Shodu okolností však často zneužívají dezinformátoři. Například...
52
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Předem připravený tah od Rakušana!!! A z nás budou dělat blbečky!!! Ještě si mohou nasadit do Sněmovny a Senátu nějaké Ukrajince!!!

160
Před 3 roky
Jan Berkaa

manipulatori.cz
53
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA