To je tedy pěkné svinstvo,ještě chybí nařídit ukrajinštinu jako úřední řeč.Asi se toho dočkáme.Tady je vidět,co za zmetky nám vládne.Naší poštu rušit a nacpat ji ukrajincům.Z toho je mi na blití.
Jak to česká pošta nebude a ukrajinská ano,kde jsem to přistála!
Taky si to říkám 🤔...
No jo,švábi se začínají rozlézat....poštou to začíná a ještě se budeme divit,za chvíli bude i povinný jazyk ukrajinský.....
Tak pohůnci pětikoalice když jsem vám tady psal že Ukrajinci otevřou novou poštu měli ste mně za člověka chabého rozumu.
Ja jsem tomu veril.Protoze to se muze stat jedine u nas ns Ukrajinske republice Ceske
Tak proč se ruší naše pošty,aby to dostaly ukny? Jděte do háje,ale tato vláda vše pro UA,ne pro Cechy
Dobrý den, rušení poboček České pošty s plánovanými novými pobočkami ukrajinské pošty nijak nesouvisí. Vzhledem k tomu, že mnoho poboček má Česká pošta pronajatých, budou jejich nové uplatnění majitelé teprve hledat. Odkaz
Já myslela,že jsou u nás jen dočasně, než skončí u nich válka a oni už zřizují pošty,,.... No naše současná vláda počítá do voleb každý hlas,že?
Ukrajinská pošta otevřela první pobočku v Praze.Hlavně že propouštějí české lidi s pošt,Ùkačka tady budou brát lidem práci.at táhnou domů šmejdky Ukrajinský,teď to tady za blokují za pravdu.😢
radši budu používat tu ukrajinskou když bude fungovat, než ten český šmejd co jen polyká prachy
Tak výborně, pojďme zrušit úplně Českou poštu, ať nám tady můžou všechno doručovat Ukrajinci... Jenom je mi líto těch, co už nikdy nedostanou peníze posílané přes poštovní služby...
Smutné je, že jsou i v Polsku.Třeba se brzo dozvíme, že toto bylo připraveno,aby demokratická Ukrajína přes oligarchy postupně ovládla trhy v naší bohaté fialové zemi rostl 🤔🤔🤔🤔domyslete sami.
No přece ten balík peněz z podpory a darů musí nějak poslat domů. Přece to nebudou posílat účtem, to by bylo moc okatý. Takže vlastí pošta ideál....