Naše pošty se zavírají, ukrajinské otevírají.Normální Kocourkov.
ne naprosto v pořádku. Česká pošta není života schopna už asi 10 let. Je na čase ten prodělečný bussiness zavřít
No, jo, naše pošty se ruší, aby vyrostly nové UA. Toto snad není ani možné co se tady v naší republice děje. Nějak nevím, že by v zahraničí měli naše pošty. Nějak jsem se s tím nesetkal. Tady opravdu některým kape na maják.
Dobrý den, rušení poboček České pošty s plánovanými novými pobočkami ukrajinské pošty nijak nesouvisí. Vzhledem k tomu, že mnoho poboček má Česká pošta pronajatých, budou jejich nové uplatnění majitelé teprve hledat. Odkaz
Nejdříve ukrajinské nápisy na popelnicich, teď skoro všude. V bankomatu, knížky v ukrajinstine. To by se dalo pochopit, i když...Neumím si představit, že by se tohle dělo v jiné zemi. Myslím,že naučit se pár slov v jazyce státu, ve kterém jsem, by měla být samozřejmost a ne naopak...Ukrajinská posta, za chvíli obchody ad. Ukazuje to na jediné. Moc dobře se ví, že o dočasnou návštěvu se nejedná.
Teď jsem byla týden v Rakousku. Nikde žádné nápisy v ukrajinštině. To je jenon takový náš národní sport, neustále někomu lézt do zádele.
Konspirace stará asi čtvrt roku říká, že část sítě poboček České pošty převezmou Ukrajinci za aktivního přičinění Dona Rybí Oko Zatím to jde přesně tím směrem, kterým ta konspirační teorie ukazovala.
Dobrý den, rušení poboček České pošty s plánovanými novými pobočkami ukrajinské pošty nijak nesouvisí. Vzhledem k tomu, že mnoho poboček má Česká pošta pronajatých, budou jejich nové uplatnění majitelé teprve hledat. Odkaz

Nemá někdo nějaké informace zda se někde v Evropě otevírá také Ukrajinská pošta, nebo to je zase naše specialita.
Otvírá se jen tam, kde dostávají Ukrajinci štědré utečenecké. Česká pošta už nezvládá to množství balíků plné peněz posílat na Ukrajinu...
Oni nás tu převálcují. Je to strašně smutný pohled, jak se nám Česká republika ztrácí před očima. Praha vypadá otřesně. Nechci žít na Ukrajině, je mi z toho zle.
Naší poštu vláda likviduje a Ukrajinská otvírá pobočku 😁 Jsme kolonií USA, EU a už i takové zkorumpované země jako je Ukrajina 🤮
Taky mi to tak nějak připadá.
Tak Rakušan ruší české pošty a ukrajinské otevírá. Jak to mohhly povolit ODS. Ukrajinci jsou tak chudý že jim nás stát pomáhá a na oplátku si otevřou ukrajinskou poštu. A kdo to bude financovat.
To jsi na omylu ,že jsou chudí. Vidim to denně v čem jezdí. Bavorák ,Mercedes Hunday a další esu večka a to nové. To vše z našich peněz ,které jim dávají ti nahoře. Také máte to co jste si zvolily. Ještě nám chybí Uk pasy.
Jak jsem se dočetl tak zisky půjdou na Ukrajinu. Česká pošta odváděla daně tady. Rakušane ,Fialo , a další vy nejste normální. Kvůli Ukrajině další díra v rozpočtu.

Předem připravený tah od Rakušana!!! A z nás budou dělat blbečky!!! Ještě si mohou nasadit do Sněmovny a Senátu nějaké Ukrajince!!!