V tomhle marastu dobrovolně lézt do řeky? Pán bude zřejmě zralý na pobyt v psychiatrické léčebně...
Vystavit pěkně vysoký účet za záchranu, za blbost se platí, u tohoto zvlášť.
Tohle udělà jen úplný hlupàk. Spousta lidí je v ohrožení, další jsou v ohrožení když se snaží pomàhat a pak zachraňují takovéhoto blba. Nechápu , zavřít k chocholouškovi
V 97-mom v case tych najvacsich povodni sme ako chlapci s kamaratom dostali podobny ,,dobry,, napad. Sme sli po zaverecnej zo senku pozriet v noci na rozvodnenu rieku v sirke asi terajsej Vltavy. Ta voda sla neskutocne rychlo,plavali v nej stormy,chlievy...tak sme tam skocili ze bude sranda a preplavame na druhu stranu. V prostriedku som sa chcel chytit konara a ako narazil na dno,tak sa zdvihol predomnou strom. Na ten pocit nikdy nezabudnem... Znieslo nas to ale o kilometer,pesi sme si nadisli a zas sa spustili naspat. To uz som ledva doplaval,lebo plavci sme boli dobri,ale ta studena voda uplne stuhla cele telo,co bol asi pripad aj tohto chlapika,takze pri brehu som hned nevyliezol,ale neaku dobu sa drzal skaly. Boli sme mladi a blbi. Tu to vyzera ze chlapik by mal mat aspon trocha rozumu.
Kdyby to bylo za války, dostal by kulku bez soudu... Ale že máme hen ten mier, tak to má za kilo.
jen aby ono když chtěl ministr prosadit aby lidé kteří si způsobí uraz při páchání trestné činnosti zaplatili za léčení tak se to muselo ihned zrušit
Jak může dostat. Do týdne zaplatit 100 000 a druhý týden bičovat ať se mu to vyplaví z blbé hlavy.
To je málo !!! Vždyť tam mohl zařvat nějakej záchranář !!! Magor vymaštěnej !!!
Už ji měl mít, pitooomio
Doufejme, že ji dostane plus náhrada nákladů na zásah.
a ještě jízdenku do blázince...