1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

No,ta modrozluta,ta je fajn

3
Před 5 měsíci

No,ti ,co nemají na kulturou,se musí asociovat,je mi z toho smutno, jelikož ani neví, proč tam jezdí

17
Před 5 měsíciUpraveno

Copak Minářovi asi dochází prachy a tak se angažuje za rozvědčíka. Myslí že mu z toho kápnou prachy.

47
Před 5 měsíci

Jinde píšou 400 000 lidí. Proč ne 1 000 000 ? Nač chodit k volbám? Stačí chodit jak ovce na náměstí nebo Letnou. Kde byl ten zrzek když byly volby? Proč nekandidoval?

27
Před 5 měsíci

Kdo tam přijede autem, dostane od MCH nádrž zdarma ! 👍

71
Před 5 měsíci
Vladislav Krčmář

Jen ten, který posílá příspěvky pravidelně.

43
Před 5 měsíci

Ta speciální tramvaj bude bez troleje. Tlačit ji budou účastníci zájezdu.

16
Před 5 měsíci

Já jsem svůj názor vyjádřil ve volbách a nemám potřebu podporovat toho vychcánka co to svolává.

18
Před 5 měsíci

Prezident nebude na Nato a tak bude mít čas přijet na motorce vysvětlit, že není opoziční leader!

33
Před 5 měsíci
Zdenek Svancar

Hlavně, když měl čas přijet na letnou, nebo na předchozí demonstraci, pozvat si romské fotbalisty za pouze údajné rasistické urážky, tak mohl také přijet na akci uzavření dolu posledního na Ostravsku a vzdát osobně holt všem těm co tam těžili a zemřeli.

17
Před 5 měsíci

Milión hnojonetu navštíví parta nemakacenku a pochybných herců. Jen pohled na obličeje účastníků hovoří za vše.😅

89
Před 5 měsíci
Pavel Jelinek

Ti chodí " na Rajchla" .😂😬

49
Před 5 měsíci

A kdo to zaplatí?Zrzek asi ne.To my z našich daní.

61
Před 5 měsíci
Vladimíra Marečková

Marečková, marečková, ach jo, jak vás může napadnout taková hloupost co s tím mají společného daně. Schválně zkuste spočítat kolik je výsledek 10x30 a máte možnost jedné opravy. Díky.

42
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA