Nechce se až věřit, tolik dutých hlav pohromadě
To není manifestace za to, jak skvělého máme Bestincovida.
Byl jsem na Letné 2019 a taky jsem přispěl. Jenže zjišťuji, že MCH se stala obchodníkem s vlivem, kterému vadí jen vybrané kauzy. MCH vydělala už hodně přes 100.000.000 Kč a u většiny peněz není známo, od koho jsou. Super politický byznys, že? Lidi nenechme se podvádět.
Odkaz

Proč a proti komu chtějí manifestovat?. Fabulace o tom že prezident byl SMS vydírán se ukázala jako nepravdivá. Tak mi to připomíná Jiráskovu knihu Proti všem!. Že by to byl organizovaný výlet do Prahy?!
V ČR je cca 8,5 miliónu voličů. Volby dopadly jak dopadly a v demokracii by se měly respektovat. Jestli na Letnou dorazí kolem půl miliónu lidí (o čemž pochybuji), jak říkají organizátoři a zdaleka to nebudou jen češi , tak je to něco mezi 4 - 5% ( spíš mezi 3 - 4%) voličů ČR. Myslím, že ta demonstrace nemá žádný smysl, zvlášť po demokratických volbách. Ale , když na to lidé mají chuť, tak jim budu fandit z gauče.
Je nesmysl počítat účast ve volbách , s účastí na demonstraci. V 89 byl nejvyšší počet demonstrantů 900 000 , podle Tobiášova vzorce bylo několik milionů proti. Já mohu dnes naopak tvrdit, že při účasti 400 000 lidí , je jejich podpora přibližně 2 500 000 lidí , a matematicky to sedí. Takže, kdo má pravdu?
Protestovat proti vládě kterou zvolili voliči v demokratických volbách ? A proč tedy děláte volby? Prostě se jen zeptejte "milionu chvilek" a pár pomatených "umělců" koho by si přáli aby tady vládl a ušetříte miliony za volby miliony které pak můžete poslat ....třeba na ukrajinu .👍✌
Ne půl miliónu, ale milión a nebo milion a půl, ať to stojí za titulek😉. A konečně bude Vaše frustrace naplněna, že jste "jedničky". I když jste demokratické volby prohráli. A co bude potom následovat? Demonstrace, demonstrace a demonstrace...... A z Mináře se stane Váš "guru". Ale když Vás to baví, z celého srdce Vám je přeji, užijte si je.♥️
A za co se jde demonstrovat už se ví?
Až půl hodiny před začátkem dostanou od Fialy noty.
At si demonstruji Stejne jim to je prd platne Andrej byl demokraticky zvolen tak at vládne a až se to nebude lidu líbit tak si zvolí někoho jiného 😀 Prachy na vojsko které stejně bylo vzdy pouze k tomu aby se vzalo je hloupost dávat .
Demonstrovat podporu prezidentovi si Hrad nepřeje, svobodné volby už byly, Turek ministrem není, tak nezbývá, než požadovat, aby Babiš okamžitě odblokoval Hormuzský průliv. A pokud to neudělá, okamžitou demisi!!!
Velkolepý sraz DUTÝCH MOZKŮ...na co máme volby ?
Volby jsou od toho, aby si duté hlavy zvolili vládu slovenských estébáků.