Přeplatek, to je komediant. Sám tam napsal číslo účtu i když to měl dělat zadarmo. Co si už politici kvůli penězům nevymyslí. Jo, každému penízky voní a je jedno jaké je stranické příslušnosti.
Myslel jsem , že je to chytrý zloděj a přitom je to přeplatkový hlupák a zelený rudobolševik
Aha... Satan myslel? On myslí tak maximálně na svou kapsičku!
Nevim, nevim, podle toho, jak se chova, jestli jeste mysli! Arogantnejsiho cloveka jsem jeste nevidela. I kdyz by se dalo slovo arogant. nahradit urcite i necim jinym.
Čemu se lidí vůbec diví.... Vždyť je zcela běžné, že energetické firmy vrací přeplatky - třeba 45 000 korun - a mnoho měsíců po sobě.....
že by se skutek nestal, ale proto, že proti Hřibovi nebylo dost důkazů............
Takže brát x měsíců prachy není důkaz?? Inu "politik" z pražské kavárny, co jiného říci...........
No ale jeho ospravedlňuje to, že je pirát tělem i duší !! Prostě korzár.
Pan Htib je jako člověk a politik velmi toxický, svými vyjádření i k čemukoliv to potvrzuje a k tomu ještě dokazuje, že je hloupý a kde mu pouze o to, aby v politice setrval a nadále probíral vysokých příjmů bez toho, aby vynaložil nějakou smysluplnou činnost pro blaho daňových poplatníků. Umí jen brát ze systému, nikoliv vkládat.
Pro své blaho!
To jeho myšlení potřebuje dr. a co na to kolegové,že je nemocný.Chtělo by to vyšetření u odborníka pane DR.HŘIBE.
Prý se bude od pondělka dělat pořadník na byty co nám zustalo po Pirátech a jejich stavebním zákonu. Kde má soudruh Hřib tu cedulku co se s ní ztrapňoval před volbama "Máme plán "
Tak on ten vidlák ze Slavičína a v Praze známý pod indiánským jménem „Ten, který uchopí funkci a nepustí ji“ myslel???
Tak to mě podrž…..
Sám má máslo na hlavě, ale jako správný svazák bojuje do posledního dechu. Jak to napsal starosta Slavičína, Hřiba bych zde nenechal ani sbírat výkaly od psů. A trefil hřebíček na hlavičku.
Ten musí být doma slušně zapsaný... A jen jestli on nakonec není trefený hříbeček do hlavičky. 😉
Pane Hřibe, přestaňte dělat Pirátům ostudu a přiznejte barvu. Když se přiznáte, tak se Vám i uleví. A to přece stojí za to, nebo ne?