1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Kdyby nechápala jen tu bouři se svetrem...

1
Před 10 měsíci

Nepochopila jen ten svetr ?? Ani se nedivím při tom jak se chová !! Někdo na to prostě nemá mozkovou kapacitu !.

77
Před 10 měsíci

Kalousek, ano, samozřejmě, umí být štiplavý. Často svou ironií leze problému pod kůži a ledaskdo to nemusí vydýchat. Já jsem slyšel jeho několik peprných vyjádření na adresu MPA, smál se, až jsem se za břicho popadal a pak mi najednou došlo, že ta drsná pravda je spíše k pláči.

8
Před 10 měsíci

A já zase nechápu, proč se tato asociálni, arogantní paní MPA stále objevuje v médiích. Proč? Nebyla absolutně žádným přínosem, podobně jako p.senatorka Němcová. Nic v životě nedokázaly, pokud pominu ty jejich urážky na adresu občanů, kteří je vlastně královský živí. Jen to je " výsledek" jejich politických angažmá.☹️

10
Před 10 měsíci

Právě proto,že bouři okolo svetru nechápete, je jen důkazem o odtržení z reality od obyčejných lidí. Tím jste jen potvrdila,že žijete v oblacích.

28
Před 10 měsíci
Malcharek Johan

Nechápe, že ji národ nemá rád.

12
Před 10 měsíci

Ono je smutné když člověk nechápe své myšlenky a staví ho tak do role méně inteligentního. Navíc některé projevy v PS opravdu byli na hraně chápání druhých . Možná to vyplynulo z toho stresu který roky zažívala , ale to neomlouvá . Prostě Paní Markéta se na politiku nehodí a to dlouhodobě ukazovala. Smutné je že v tom není sama , takových tam najdeme i dnes . Třeba máme jednu perlu která teď vyměnila budovu a sedí v Senátu , naše úžasná a jedinečná knihovnice. Ach jo.

6
Před 10 měsíci

Nešlo by to udělat tak, že by odcházející politici prostě odešli a hotovo? Úplně se hrozím toho že z ní bude další expert české televize nebo něčeho takového jako Kalousek a další zkrachovalci.

8
Před 10 měsíci

Náš lid už před časem naprosto trefně charakterizoval tuto dámu s neskutečným sebevědomím. Na takovouhle hloupost musí být dva - Pekarová a Adamová

33
Před 10 měsíciUpraveno

S tím svetrem měla pravdu, ale řekl bych, že je dobrý když jdete ven a okolo je studené klima. V místnosti vás svetr zahřeje a co je to platné, když máte v domě chladno, jaké prostředí v domě asi je.

4
Před 10 měsíci

ten tvůj slepičí mozek toho nechápe daleko víc

49
Před 10 měsíci
Roman Procházka

ona je typicky neocon, globalista ... na vlastni lidi se.... ale ti co ji krmi zboznuje ... tento "zapadni" system je predurceny k zaniku ... naprosto nemuze konkurovat systemum, ktery se staraj o vlastni lidi ... radsi nebudu jmenovat

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA