1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

fakt to má zapotřebí ?

62
Před 10 měsíciUpraveno
Marie Stařičná

Caithamlová o vás šíří, že máte " nucenou dovolenou"... fakt? 😉 Kdyžtak se mi ozvěte do mailu doremila69@ a zbytek jistě znáte....

2

Na paní Pekarové a to , čím si musela projít se krásně ukázalo ,co jsme to vlastně za národ ubožáků, primitivů a sprosťáků. To, co musela tako mladá žena vstřebat a zkousnout mne velmi osobně přesvědčilo v tom, že na tento národ se nemá cenu vůbec spoléhat a že je ostudou střední Evropy. Jinak se to nedá říci, stydím se za Vás ubožáci...

45
Před 10 měsíci
Vojtěch "adalbert" Maruška

Je krásné, že toto silně nemoudré děvče má i své zastánce. Pokud tedy sama nepoužívá umělecký pseudonym "Adalbert". Ze spousty jeho pseudopříspěvků to tak vypadá

47
Před 10 měsíci

Ona toho nechápe víc..., třeba to, že ne každý si může dovolit IPhone za cca průměrnou cenu 25 000tis. Sedla si na nejlépe placenou židli v poslanecké sněmovně a 25 000 tisíc je pro ni evidentně kapesné.... Doufám, že už se nikdy neobjeví v aktivní politice..

111
Před 10 měsíci
Radka Froncová

Navíc ten mobil tam byl položený jako nahrávací zařízení. Nikde není psáno že majitel používal jako hlavní přístroj nějaký jablečný typ. Ale arogantní paní MPA tohoto nechápe.

42
Před 10 měsíciUpraveno

Kdo má zájem čechrat reputaci odcházející političky? Chystá se už její grandiózní návrat?

24
Před 10 měsíci
Kateřina Bláhová

Nestrašte. :-)

30
Před 10 měsíci

To, že to nechápe, je její (a nejen její) největší problém.

Jak takoví lidé mohou sebe považovat za inteligentnější? 😮

102
Před 10 měsíci
Vladimir Cihla

Můžou, protože to nechàpou.

14
Před 10 měsíci

Nevim proc ma MPA neustale potrebu neco komentovat, nebo vysvetlovat. Je zrejme, ze se musi lecit. At zaleze nekam do kouta a pokracuje ve sve lecbe - tedy i meditaci - jak pise, at se ten jeji stav na tom dne kam si sahla jeste nezhorsi. Jak se lidove rika "prazdny sud nejvic duni"

30
Před 10 měsíciUpraveno

Treba jednou pochopis, ze umoznit lidem si zatopit je lepsi nez jim cpat do huby svetry ... ta tvoje arogantnost ... hranicici az s cynizmem ... jak muzes vubec byt v politice, kdyz nechapes, ze lidi obzvlaste duchodci chteji zit v teple? ... bez s tema tvyma kecama o nepochopeni do pr .....

80
Před 10 měsíci

Výrok o svetrech jen šikovně využili prokremelští trolové a další užiteční idioti a tím všem otravovali život. Plynová a další cíleně vyvolávané krize byl jen zájem RuSSka na mocenském ovládnutí Evropy. A plánovaném vysokém finančním zhodnocení energetických surovin pocházejících z RuSSka. Proto byla tak prudká reakce proti MPA. Z této krize skvěle vyvedla a optimalizovala vláda premiéra P. Fialy. (Ropa, zemní plyn, palivové uranové tyče. A další suroviny.) To se pouliční lůze neoprávněně nelíbilo a ve volbách dali vyhrát opozici.

58
Před 10 měsíci
Libor Smejkal

Každý kdo nesouhlasí a nemá stejný názor jako vám podobní, tak je proruský.trol ?.je mě vás opravdu lito.

74
Před 10 měsíci

Nechápu proč a z jakého důvodu se předvádí tahle Pekarova už jí několikrát lidé dali najevo co si oni myslí o jejím nadřazenosti, jsem rádi že končí a nikdo není zvědavý na to co kde napsal, to si může nechat až půjde světem, mi jí už tady nechcem jestli jí to nedošlo tak to je její problém.

31
Před 10 měsíci
Snajberk Josef

Bude si muset zvykat na jiné prostředí a platit si ochranku.

Před 10 měsíci

Fakt nechcete zůstat v ústraní? Co jste pro lidi udělala zrovínka vy? Místo toho, aby jste jim dodala odvahu při šílené zdražení energií, tak jste jim doporučila 2 svetry- ale co se divím se stotisícovými platy- už jste někde jinde! A mimochodem - dříve byla TOP09 skvělá strana, vy jste jí sama zničila!

27
Před 10 měsíci
Iva Urbanova

Jsem zvědav kde bude bydlet...To má už jistě ale promyšlené... 😄

5
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA