1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Jak nedemokratické.... Jo, Vašíku, jen jestli to není tím, že ČT není TVOJE televize, ale televize daňových poplatníků, tedy i voličů SPD. A tys byl jen jejím zaměstnancem. Mizerným....

75
Před 5 měsíci

Dobrých 5let jeho pořad nesleduji a ulevilo se mi! Kdo mu názorove nesedel tak pořádne dával pocítit,přerušoval řeč a stácel to jinam. No hrúza! A to ten pořad bežel tolik let!!! Hanba ČT

46
Před 5 měsíci

Mně osobně je to líto, ale na druhou stranu pana Moravce chápu. Po zrušení 168 to jde s ČT od 10 k 5 a po plánovaném zestátnění už žádná kritická žurnalistika touto cestou možná nebude. Doufám, že p. Moravce bude možné nadále sledovat alespoň v online světě jako p. Fridrichovou. Hodně sil preji..

20
Před 5 měsíci

Mám pocit, OVM už delší dobu je přežitý formát politických diskuzí. Moderátor nezvládal diskuzí, evidentně nadržoval jedněm názorům, neuměl zastavit překřikování, skákání do řeči, chtěl jen odpovědi, které chtěl slyšet a obecně byl stranný. Tento formát už je přežitý.....

7
Před 5 měsíciUpraveno

No tak to chtělo ještě rok dva vydržet a tu Okurku tam nezvat , on když trubka mele pořád dokola ty své nesmysly , tak bych taky utekl.....

31
Před 5 měsíci
Karel Kováč

Dej si prasek

20
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Na to,že skončil moderátor ,tak se o tom píše více a dále jak u Karla Gotta nebo Havla ,jsem zvědav ,kdy už se objeví placená verze pana Moravce na Youtube nebo jiné platformě,zatím mu média dělají parádní reklamu,jsem přesvědčen,že právě proto se jim pořád dokola vyjadřuje k jeho trápení v ČT .

1
Před 5 měsíci

Jsem ráda, že ta žumpa už zdechla navždy. Bohužel se zase brzy objeví v jiné konzervě.

7
Před 5 měsíci

Naprosto neobjektivní moderátor, snad nikdo jiný nedával své sympatie a antipatie tak najevo, dobře že odešel, měl to udělat už dávno...

24
Před 5 měsíci

Určitě je správné že skončíl v ČT a bude na soukromé TV tam si ho budou fanoušci sledovat bude si moci zvát názorově blízké nebude muset skákat do řeči a ostatním chybět nebude

2
Před 2 měsíci
František Fila

Mluvte čistě za sebe, mně chybět bude!

Před 5 měsíci

Správně, vyměnit diváky, politiky a nejlépe voliče, nikoliv komentátora, který v průběhu pořadu přesedá ze židle na židli. Jakou měl vlastně sledovanost?

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA