1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Na film jsem byl zvědavý,ale asi po 10 minutách jsem to vypnul...

Po dlouhé době mne ČT zklamala, není každý den posvícení 😉

13
Před 3 roky
Vladimír Vaněk

To jste fakt dobrej, když vás čt zklamala po dlouhé době.

16
Před 3 roky

Jak jsem k ČT shovívavý, tak toto se jí podle mého nepovedlo. A závěrečná scéna, kdy na hřbitově přepadne Balzerovou lupič, kterého chytí náhodou okolojdoucí kriminalistka a pomůže jí náhodou tam se pohybující její syn už byla fakt za hranou.

13
Před 3 roky

Zabavnejsi by bylo, kdybych to nemusel platit tu bandu neumetelu a netahel,ja sem snad jediny akcionar bez jakehokoli prava urcovat nebo vstupovat do provozu firmy na svete

6
Před 3 roky

byla to fakt taková Bakalářská povídka, ty byly sice většinou vtipnější, ale tohle bylo zase barevné a širokoúhlé, takže nakonec plichta 🙂

2
Před 3 roky

Ono se na ČT nedá dívat cely týden.Zadarmo drahá.

73
Před 3 roky
Ladislav Majzlík

No jistě někomu vyhovují reklamy, v komerčních tv občas zbytečně přerušované kousky filmu 😛👎

17
Před 3 roky

Málokdy je tam něco ke koukání, sobota je ještě horší. Stupidní detektivky dokola, debilní seriály.

70
Před 3 roky
Honza Novotný

A co ty zázraky s panem Kramárem? Pokusy? Ubohost ČT. Na sobotu takovou blbost.

9
Před 3 roky

Mě osobně se líbí. Je to lehká komedie,při které si oddychete a nemusíte nad ničím přemýšlet.A ještě s prima herci.Čermáka mám hrozně ráda a Eliška Balezová nezklamala.Pro mě ,dobrá oddychovka.

49
Před 3 roky
Markéta Pecová

Tam hrála nějaká Eliška Balezová?

9
Před 3 roky

Na žádný program poslední dobou...jen ted na Policii Modrava a ta skončila. Jinak je to večerní vysílání všude děs.

43
Před 3 roky
Veselá Renata

Nejvyšší čas, začít žít vlastní život, vypnout TV 🤣‼️👍

17
Před 3 roky

Náhodou mě se to líbilo, bylo to vtipné a hezky zahrané, obzvláště paní Balzerovou. Proč v tom zase hledáte nějaké složitosti a moudra.

46
Před 3 roky
Emilia Němcová

No, na mě tam bylo toho vyměšování trochu moc, ale jak se říká " konec dobrý, všechno dobré". 🙂

1
Před 3 roky

Děkuji autorovi za vtipnou recenzi. Konečně jsem se zasmála! Včera jsem jen nevěřícně zírala, co všechno je možné. Nejvíc mně snad bylo líto S. Remundové. To si nezasloužila.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA