1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Proč někdo hledá něco 'echt' u TV komedie, určené k vypnutí mozku a bez složitého přemýšlení k zasmání se nad absurditami?

9
Před 3 roky
Václav Kořínek

Nehledám nic echt, ale nenacházím ani nic k zasmání........ zkusila jsem a opět se vrátila ke své filmotéce.

4
Před 3 roky

Neuvěřitelné co se u nás dokáže natočit . Takovou slátaninu jsem už hodně dlouho neviděl . A toto my musíme platit , škandál . Naše seriály mají hroznou úroveň , jsou vyjimky ale je jich málo , bohužel . No a na toto se opravdu nedá koukat , poslouchat rádio je lepší .

2

Po zhlédnuti si říkám , bud jsem blázen já a nebo sploditel srandy.

33
Před 3 roky

Placenou dezinformační ČT bohužel nikdo nezruší protože slouží jako prodloužené ruka politiků čr. A oni by ze svých platů ten její rozpočet neutáhli.

7
Před 3 roky

Nemohu komentovat ,Na ČT se již drahnou dobu nedívám, vyjma ČT4. Zbytečná televize za naše peníze.

5
Před 3 roky
Jan Dvořák

Pozor na přání. Pokud zruší ČT, tak přijdete i o tu čtyřku... 😁

Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Chce to trochu nadhledu a méně upjatosti - o to asi šlo... pravda, trochu jednodušší děj, ale je třeba, aby to pochopili i diváci Barrandova apod...

Jinak za mně odpočinková hodinka s pěknou hudbou...

14
Před 3 roky

ČT je spolek provládních lhářů a hnojometů a ještě jim za ten fekál platíme !

14
Před 3 roky

Tak si přepni na Barandov. Tam budeš spokojen , písálku.

19
Před 3 roky
Antonín Klempa

Barandov je zoufalství, ale občas lepší než ten zbytek. Stejně mám televizi místo Večerníčku, uvelebím se v postýlce, pustím si televizi a usnu. Sama se za chvíli vypne a oba spinkáme až do rána. Kdysi jsem používal před spaním jiné prostředky, ale dnes je to pro mne již náročné. Televize uspává lépe , rychleji a bez námahy. Dobrou noc.

Před 3 roky

Ještě nejlepší jsou ty staré zábavné pořady.Menšík,Horníček,Holzman,Kopecký.Ty dnešní pořady jsou úpadkem umění.

21
Před 3 roky

Neskutečně blbé. Hlavně že tuto komedii E. Balzerová do nebe vychvalovala v jakémsi pořadu. Holt složenky se platit musí...

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA