Proč někdo hledá něco 'echt' u TV komedie, určené k vypnutí mozku a bez složitého přemýšlení k zasmání se nad absurditami?
Nehledám nic echt, ale nenacházím ani nic k zasmání........ zkusila jsem a opět se vrátila ke své filmotéce.
Neuvěřitelné co se u nás dokáže natočit . Takovou slátaninu jsem už hodně dlouho neviděl . A toto my musíme platit , škandál . Naše seriály mají hroznou úroveň , jsou vyjimky ale je jich málo , bohužel . No a na toto se opravdu nedá koukat , poslouchat rádio je lepší .
Po zhlédnuti si říkám , bud jsem blázen já a nebo sploditel srandy.
Placenou dezinformační ČT bohužel nikdo nezruší protože slouží jako prodloužené ruka politiků čr. A oni by ze svých platů ten její rozpočet neutáhli.
Nemohu komentovat ,Na ČT se již drahnou dobu nedívám, vyjma ČT4. Zbytečná televize za naše peníze.
Pozor na přání. Pokud zruší ČT, tak přijdete i o tu čtyřku... 😁
Chce to trochu nadhledu a méně upjatosti - o to asi šlo... pravda, trochu jednodušší děj, ale je třeba, aby to pochopili i diváci Barrandova apod...
Jinak za mně odpočinková hodinka s pěknou hudbou...
ČT je spolek provládních lhářů a hnojometů a ještě jim za ten fekál platíme !
Tak si přepni na Barandov. Tam budeš spokojen , písálku.
Barandov je zoufalství, ale občas lepší než ten zbytek. Stejně mám televizi místo Večerníčku, uvelebím se v postýlce, pustím si televizi a usnu. Sama se za chvíli vypne a oba spinkáme až do rána. Kdysi jsem používal před spaním jiné prostředky, ale dnes je to pro mne již náročné. Televize uspává lépe , rychleji a bez námahy. Dobrou noc.
Ještě nejlepší jsou ty staré zábavné pořady.Menšík,Horníček,Holzman,Kopecký.Ty dnešní pořady jsou úpadkem umění.
Neskutečně blbé. Hlavně že tuto komedii E. Balzerová do nebe vychvalovala v jakémsi pořadu. Holt složenky se platit musí...