1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Pánové a dámy Karel Gott byl pouze JEDEN JEDINÝ. Žádná rádoby reinkarnace ho nikdy nenahradí. I kdyby vzhledem a hlasem ano tak osobností určitě ne. Mně tohle připomíná jak jsem na vlastní oči viděl jak si lidi chodili pro podpisy muzikantů okresního Kabát revivalu. Ti lidi prostě vůbec nepochopili že je to náhražka, že to není Kabát s Vojtkem. Tohle je něco podobného. Zkrátka Kabáti jsou jediní svého druhu, Gott byl taky jediný svého druhu. Tak to je.

Zpěvák to může být výborný a je fajn, že se někdo takový našel. Osobně bych mu ale doporučil aby se ani nesnažil využívat té podoby a případně na Gottově osobnosti parazitovat. Třeba to ani sám nechce, neznám ho. Být sám sebou je prostě k nezaplacení.

4
Před 2 roky
Jan Vichta

Nezlobte se ale píšete nesmysly .Já Kristiána Šebka znám delší dobu . Poslechněte si ho a potom pište něco rozumnější .

Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Tak Karel měl hlas posazený malinko výš než Kristián, dobře jsem si ho prohlédla a musím konstatovat, že Karlovi, když začínal,je skutečně hodně podobný. Myslím, že to skutečně bude jeho syn. Jako mladá jsem měla kamarádku, která byla na koncertu Gotta a po konci, když odcházela, jí a její kolegyni odchytil někdo z kapely, jestli nechtějí poznat mistra osobně v jeho šatně. Obě s ním prohýřily noc se vším všudy. Zřejmě ten bohémský život je v této branži normální. Sám Karel se nijak netajil, že do třiceti let, měl stovky žen, potom určitě běhá po světě více potomků. A konkrétně v tomhle případě je to opravdu fajn, krásný hlas, skromný kluk, aspoň budou písně Karla Gotta znít naživo dál.

13
Před 2 roky

Viděl jsem jeho koncert náhodou v lázní v Poděbradech a že jsem moc Gotta nemusel,tak mi spadla brada a fakt mi šel mráz po zádech,doprovází ho i vynikající profi orchestr.Manželka Gotta chce letos uspořádat vzp.koncert k 5. výročí úmrtí Gotta,tak by ho mohla angažovat a vůbec by nemusela přemlouvat hordu jiných zpěváků,lidi by z něj byli nadšení,myslím,že by vyprodali O2 arénu,ale nevím jestli ho zná,možná,že ho doporučí Mareš, když ho měl na svém " koncertě".

8
Před 2 roky
Kucer Mira

Znám ho delší dobu a jsem rád že se ho někdo všiml z umělců

Před 2 roky

Krásný hlas, když ho slyším, představuji si Karla Gotta. Jako kdyby to byl on! Mladému Kristiánovi Šebkovi přeji hodně štěstí a úspěšnou kariéru jako měl Karel Gott!! Je milý, usměvavý, slušný, vysílá pozitivní energii, tak ať rozdává lidem také takovou radost jako Karel.

52
Před 2 roky
Anna Celnarová

takovou jako Karel, nemůže nikdo rozdávat, paní Celnarová.

9
Před 2 roky

Originál nelze plně nahradit nikdy.Pouze napodobit.

15

Náhodou jsem objevila pár jeho písní na YouTube...vhání mí to slzy do očí...když zavřu oči, jako by to byl Karel...je to dojemné, obdivuhodné a přeji Kristiánovi mnoho štěstí a děkuji ❤👏

29
Před 2 roky
Pavlína Libotovská

Jak ho najdu ?

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

A co je na tom jako to dobrý? Jako že někdo napodobuje Gotta? Karel Gott už zemřel. Nechápu, proč se dělá povyk z toho, že ho někdo umí napodobit. To je jak ten šašek Jablonský, umí prezidenta, no a?!

4
Před 2 roky
Honza Karas

On ho právě nenapodobuje,on zpívá přirozeně, nedělá revival,jako by to byl jeho syn,je to až podezřele děsivé.

7
Před 2 roky

Jsem ráda, že má Karel Gott pokračovatele a držím Kristiánovi palce a přeji mu štěstí.

3
Před 2 roky

Takže každý je nahraditelný? Doufejme, že Babiš nebo Fiala nebudou mít dvojníka jako pokračovatele. To už by bylo pro tento národ opravdu moc.

13
Před 2 roky
Radek Kobliha

I tady musíte namastit politiku 🙁🙁?, nechápu Vás 🙁.

14
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

On sám říká že nechce pana Gotta nahrazovat.Byl jsem na jeho koncertu a byl jsem nadšený.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA