1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Vylhaný článek. Nevím, proč tohle pisálek napsal, pokouší se odradit Čechy od nakupování v Polsku za levnější ceny? Bydlím v pohraničí, takže se podobným nesmyslům musím smát. Poláci by měli autora žalovat za pomluvu a nekalou soutěž.

111
Před 2 roky
Ivan Sec

Souhlas, v Polsku žádné problémy s nákupy. Můžem jen závidět, žil jsem tam a vím co píši.

55
Před 2 roky

jdete tam koupit něco levného, nikoliv posuzovat estetiku prodeje,já na polská tržiště chodím nakupovat pravidelně,mám to kousek co by kamenem dohodil, jenom přejdu most a jsem v Polsku a ušetřím měsíčně až 2000,- kč, mumraj co k tržišti patří mi nevadí nejsem estéd, jdu pro to co mi vylepší životní úroveń

110
Před 2 roky
Ivana Skallova

Až zase pujdete pro něco, co by vám mohlo vylepšit životní úroveň, tak možná přiberte také slovník cizích slov. Uvidíte, že po rychlém doplnění znalosti psaní jediného slova, bude váš příspěvek do diskuze vypadat hned alespoň trochu lépe.

62
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Marně se snažíte. Lidé tam stejně budou nakupovat dál, protože znají skutečnost.

123
Před 2 roky
Jaromir Safranek

Chalupki, paráda 👍😁

30
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Cigára za polovic, z toho se mi dělá dobře.

70
Před 2 rokyUpraveno

Nechápu, proč sem někdo dává svoje hodnocení z tržnice v nějaké polské vesnici sousedící se Slovenskem a ke všemu východním. Není jich snad dost, co sousedí s námi ? Nebo autor objížděl všechny možné, aby našel tu nejhorší a měl co pohanit ?

11
Před 2 roky
Hana Stojanová

Třeba je to pisálek placený některým že super řetězců (Lidl, Kaufland, atd.)

5
Před 2 roky

Nevšiml jsem si že by na českém tržišti mi někdy někdo za třešně vystavil účtenku? To jsou zase kecy.Ja účtenky nejím ale třešně ano proto mě zajímá cena ovoce,zeleniny a masa.

48
Před 2 roky

Po úvodním „kolečku“ na tržišti našim očím neuniknou nejméně tři čtyři transakce, které probíhají samozřejmě bez vystavení účtenky. Nálada na trhu je smíšená a vyvolává v nás spíše rozpaky.

To si dělá srandu 😂😂😂😂😂

59
Před 2 roky

V česku převzatý slovenský článek o polském tržišti. Je v článku dáván do souvislosti s českým fenoménem?

Jako moc nechápu jak slovák může o něčem tvrdit že je někde bordel, což ve mě vzbuzuje mírnou skepsi ke kvalitám článku.

16
Před 2 roky

Ať se tento pisálek nediví, že lidé je nemají rádi. Vymýšlí si, lžou. Za kolik byl napsán tento humus ?

43
Před 2 roky

Bydlíme na trojmezí, tak máme možnost srovnávat.Rozhodně největší kvalita je v Německu,Polské maso kupujeme pouze pro psa.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA