Já myslím, že lidé nepřestají věřit vědě. Že těch dezorientovaných je pořád stejně, jenom [díky vědě] podstatně klesl práh dostupnosti pro publikování jakéhokoliv tvrzení 😄
Myslím, že počet lidí, kteří vědě nevěří opravdu stoupá a ten důvod je přesně v tom, co jste napsal. Prostě dříve nešlo publikovat neověřené informace v tak velkém měřítku a v knihách, TV, rozhlase,.. jste měl (obvykle) ověřená data. Dnes si na internetu (sítích) může každý napsat jakou chce kravinu a vycucat si z prstu argumenty, které tu kravinu podpoří a najde se někdo, kdo tomu uvěří.
Nečekal to. Fiala taky nečekal vítězství Babiše. Někteří lidé mi připadají, že o stavu dnešní společnosti nevědí vůbec nic.
Vás neučili, že lhát se nemá? Cituji. „Vítězem voleb je nepochybně hnutí ANO. Chci pogratulovat Andreji Babišovi k výsledku, který pro nás není žádným překvapením, protože dlouhodobé trendy a nálady ve společnosti jsme vnímali a pracovali s nimi.“ Petr Fiala
Ukázal už některý plochozemec nějakou fotku, nebo video, abychom věděli jak konec té naší placky vypadá ?
To musíte nejdřív zvednout tu oponu s obzorem na konci. Jenže každý, kdo se o to pokusil, spadl do pekla.
Když jsou lidé, kteří si myslí, že počasí, které se jim nelíbí, je následkem toho, že Evropané jezdí auty, proč by nemohli existovat věřící na plochozemi?
Vy lháři jste propojení
Na vrozenou lidskou hloupost žádný lék neexistuje...
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Takového "učence" přikurtovat k něčemu, co vyletí alespoň 40km nahoru, a nechat ho se kochati. I když.... Zase by tvrdil, že je to optický klam. No a vystřelit ho na Měsíc? Zase by tvrdil, že hledí na pivní tácek kulatým k němu.
Ale rád bych věděl, co se tak honí hlavou těm všem vědcům, když poslouchají ty Pizza zemisty.
Někde byl rohovor Remka (kosmonaut) s "plochozemci", tak jsem si říkal "Chudák Remek". Nevím, rozhodněte jestli má cenu tyto lidi přesvědčovat nebo ne (a je to jen plýtvání Vaším časem).
A není snad? 🙂
Ale kdyby nebyla placatá, ale kulatá, jak se říká,.... tak bychom všichni spadli dolů pod zeměkouli. Podle mě je placatá a USA jsou přesně uprostřed. A uprostřed toho středu je Pomeranč a vše ovládá Převadĕčem spojitosti.
A to možná ještě pan Rozehnal neví, že tu jsou borci, co nerozeznají Slunce od planety.
Nikdo tomu nevěří! To tvrdí pouze dobře zakuklení recesisté, kteří pak mají radost, když vidí i vědce jak jsou jejich tvrzení zmateni!