1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíciUpraveno

Já myslím, že lidé nepřestají věřit vědě. Že těch dezorientovaných je pořád stejně, jenom [díky vědě] podstatně klesl práh dostupnosti pro publikování jakéhokoliv tvrzení 😄

1
Před 6 měsíci
Aleš Procháska

Myslím, že počet lidí, kteří vědě nevěří opravdu stoupá a ten důvod je přesně v tom, co jste napsal. Prostě dříve nešlo publikovat neověřené informace v tak velkém měřítku a v knihách, TV, rozhlase,.. jste měl (obvykle) ověřená data. Dnes si na internetu (sítích) může každý napsat jakou chce kravinu a vycucat si z prstu argumenty, které tu kravinu podpoří a najde se někdo, kdo tomu uvěří.

2
Před 6 měsíci

Nečekal to. Fiala taky nečekal vítězství Babiše. Někteří lidé mi připadají, že o stavu dnešní společnosti nevědí vůbec nic.

15
Před 6 měsíciUpraveno
Jiří Vyšata

Vás neučili, že lhát se nemá? Cituji. „Vítězem voleb je nepochybně hnutí ANO. Chci pogratulovat Andreji Babišovi k výsledku, který pro nás není žádným překvapením, protože dlouhodobé trendy a nálady ve společnosti jsme vnímali a pracovali s nimi.“ Petr Fiala

10
Před 6 měsíci

Ukázal už některý plochozemec nějakou fotku, nebo video, abychom věděli jak konec té naší placky vypadá ?

2
Před 6 měsíci
Jan Horák

To musíte nejdřív zvednout tu oponu s obzorem na konci. Jenže každý, kdo se o to pokusil, spadl do pekla.

1
Před 6 měsíci

Když jsou lidé, kteří si myslí, že počasí, které se jim nelíbí, je následkem toho, že Evropané jezdí auty, proč by nemohli existovat věřící na plochozemi?

3
Před 6 měsíci
Karel Urbánek

Vy lháři jste propojení

1
Před 6 měsíci

Na vrozenou lidskou hloupost žádný lék neexistuje...

14
Před 6 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Takového "učence" přikurtovat k něčemu, co vyletí alespoň 40km nahoru, a nechat ho se kochati. I když.... Zase by tvrdil, že je to optický klam. No a vystřelit ho na Měsíc? Zase by tvrdil, že hledí na pivní tácek kulatým k němu.

Ale rád bych věděl, co se tak honí hlavou těm všem vědcům, když poslouchají ty Pizza zemisty.

1
Před 6 měsíci
Ivo Nový

Někde byl rohovor Remka (kosmonaut) s "plochozemci", tak jsem si říkal "Chudák Remek". Nevím, rozhodněte jestli má cenu tyto lidi přesvědčovat nebo ne (a je to jen plýtvání Vaším časem).

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

A není snad? 🙂

Před 6 měsíci

Ale kdyby nebyla placatá, ale kulatá, jak se říká,.... tak bychom všichni spadli dolů pod zeměkouli. Podle mě je placatá a USA jsou přesně uprostřed. A uprostřed toho středu je Pomeranč a vše ovládá Převadĕčem spojitosti.

Před 6 měsíci

A to možná ještě pan Rozehnal neví, že tu jsou borci, co nerozeznají Slunce od planety.

4
Před 6 měsíci

Nikdo tomu nevěří! To tvrdí pouze dobře zakuklení recesisté, kteří pak mají radost, když vidí i vědce jak jsou jejich tvrzení zmateni!

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA