15 mil. Projekt 400 mil. stavba za tyto peníze by bylo možné provozovat domácí hospic 3 generace. Šílené částky, když si predstavim, že je to pro 380 lidí ročně. Jsem pro investice do domácích hospicu, kde budou lidé s láskou umírat skutečně doma. Ne vrážet peníze do baráku. Pokud je tam empatický a kvalitní personál je jedno v jakém baráku jsou.
Někteří ale žijí sami či se o ně rodinní příslušníci nemohou/nechtějí postarat…ty potřebují takové místo…
Velice pěkný článek. Sám jsem pracoval jako ošetřovatel na interním oddělení nemocnice v Ostravě. Doprovázel jsem několik klientů do hospice sv. Lukáše. Mnoho úcty všem kteří takto pomáhají. S úctou V.F.
Mohu jen potvrdit o maminku se starali do posledních dní vzorně. Mají moji nejvyšší úctu.
Nejhorší je, když příbuzní nechtějí a nechají člověka umřít v nemocnici, protože to stojí peníze.
Proč příbuzní,každý kdo má důchod si myslím že by ho tam měli vzít. Hospic potom pobírá peníze za bezmocnost a s tím souhlasím. A vím o jednom případů že děti dopláceli za maminku dva tisíce. A ještě aby ne,nechala jim barák. A asi většina lidí má nějaký tak to musí doplácet kdo ten majetek zdědí.
Můžu jen napsat,že vše co je psáno je pravda.Mela jsem tam bratra,proto vím,že se starali do posledního výdechu bratra .
Hluboce smekám před všemi kteří pracují v hospicu, protože to není práce ale poslání.
Krásný článek.
Drzim pesti Viktore, jste uzasna duse.
Krásný článek, děkuji za lidi jako Vy ❤️