1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

15 mil. Projekt 400 mil. stavba za tyto peníze by bylo možné provozovat domácí hospic 3 generace. Šílené částky, když si predstavim, že je to pro 380 lidí ročně. Jsem pro investice do domácích hospicu, kde budou lidé s láskou umírat skutečně doma. Ne vrážet peníze do baráku. Pokud je tam empatický a kvalitní personál je jedno v jakém baráku jsou.

1
Před 2 roky
Lenka Gold

Někteří ale žijí sami či se o ně rodinní příslušníci nemohou/nechtějí postarat…ty potřebují takové místo…

1
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Velice pěkný článek. Sám jsem pracoval jako ošetřovatel na interním oddělení nemocnice v Ostravě. Doprovázel jsem několik klientů do hospice sv. Lukáše. Mnoho úcty všem kteří takto pomáhají. S úctou V.F.

11
Před 2 roky

Mohu jen potvrdit o maminku se starali do posledních dní vzorně. Mají moji nejvyšší úctu.

13
Před 2 roky

Nejhorší je, když příbuzní nechtějí a nechají člověka umřít v nemocnici, protože to stojí peníze.

1
Před 2 roky
Jarmila Smutná

Proč příbuzní,každý kdo má důchod si myslím že by ho tam měli vzít. Hospic potom pobírá peníze za bezmocnost a s tím souhlasím. A vím o jednom případů že děti dopláceli za maminku dva tisíce. A ještě aby ne,nechala jim barák. A asi většina lidí má nějaký tak to musí doplácet kdo ten majetek zdědí.

Před 2 roky

Můžu jen napsat,že vše co je psáno je pravda.Mela jsem tam bratra,proto vím,že se starali do posledního výdechu bratra .

1
Před 2 roky

Hluboce smekám před všemi kteří pracují v hospicu, protože to není práce ale poslání.

Krásný článek.

1
Před 2 roky

Drzim pesti Viktore, jste uzasna duse.

1
Před 2 roky

Krásný článek, děkuji za lidi jako Vy ❤️

15
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA