Prostě jsme až v pořadí za Ukrajinou, národe!
Pěkná špína ta politika Náčelník NGŠ ,neměl v lásce ministrini,ona zase jeho,a nyní do toho montujou i další lidi,pěknej hnus!!!
Za lhaní sebrat výsluhy
Vážená paní Černochová, mám vůči Vám různé výhrady, ale nyní se před Vámi hluboce klaním. A to proto, že jste zveřejnila pravdu, byť to řada příznivců bývalé koalice může považovat za zradu.
A to si jeste pockejme na Rehkovo aktivity s Vetchym....
Vida ,vida ... a pak že politika nejde dělat fér a co na ,,váleční štváči ?!? To se dalo čekat že když pustíte ,,Zelené mozky " z řetězu a dáte jim přičichnout k moci , tak by nás hned oblékali do uniforem či maskáčů a každý kdo byl 2 roky na ZVS tu jejich nemoc z povolání poznal na své vl. kůži a proto nevolte už ,,Lampasáky " pokud si chcete užít stáří s vnoučaty !!!
Lidi, jste tak naivní? Ty L-159 si tu nechali na zakázku vyrobit Američani podle svých specifikací a se svým vybavením - a my jsme jim to jenom zaplatili. Až budou potřebovat doplnit, tak jim jen odevzdáme další uskladněné kusy. Proto není možné zašmelit ani ty 4 kousky..... a to dokonce ani na Ukrajinu !!! - Česká republika objednala 72 kusů L-159 Alca s celkovými náklady cca 52 000 000 000,-Kč, což odpovídalo ceně cca 700 000 000,-Kč za jeden stroj. - Prodej 28 kusů L-159 ALCA americké společnosti Draken International: Celková cena za stroje byla stanovena na cca 500 000 000,.Kč = cena za jeden kus cca 18 000 000,-Kč.
(Jedno koupeno za 700 mil. / prodáno za 18 mil. Kč.)
..... A TO SE VYPLATÍ !!
Takže všechno co hlásili Řehka a bývalá 4-5koalice jsou lži, které měly očistit Pavlovo exces s tím, že slibuje darovat něco, co ČR potřebuje.
A to vše jen proto, aby byl "velkým státníkem" a ještě větším "vojevůdcem"!
Ačkoliv jsem Černochovou nemusel tak teď se zachovala jako Chlap. Má moji pochvalu, že se nepřidala k hradní lůze.
Jasný důkaz o prolhanosti "prezidenta". Uráží kdekoho a ještě k tomu
lže. Pro mně nedůvěryhodná osoba a to již od začátku co nastoupil.
👍👍👍
Vážení jestliže jste to četli,tak co se týče vedení AČR vstávají mi zbylé vlasy hrůzou.
Nekompetentnost a alibismus na entou.
To nejsou schopni jednoduše říct ,či napsat .
Letadla dáme,letadla nedáme.
No oni původně dát nechtěli...
Jenže když si pustil prezident "pusu na špacír", sjednotili se všichni, kromě Černochové, a snažili se Pavla vytáhnout z bryndy!
Tak jasné sdělení to snad pochopení pro všechny i pro ty co si myslí že to zablokovala tahle vláda.