Daně všech pilných by se měly používat pouze na společné - veřejné nehmotné statky - jako: bezpečnost, ochrana obrana, nebo společné hmotné statky, jako: silnice, chodníky, hřiště, parky, maxiální sociální pomoc lidem v nouzi nevlastní vinou a sirotkům a tečka! A ne rozdávat daně všech jen někomu do soukromých kapes i těm kdo to nemá vůbec zapotřebí!!! Já si mimo jiné vyměnil sám kotel a postavil FVE sám i bez amorálních dotací a za polovinu!
...a dotace agrárníkům...
Hlavně Žádnou paniku ! Když Nebudou dotace , firmy budou muset Snížit cenu za realizaci zakázky a pro stavebníka a investora bude konečná cena řekněme Stejná , nebo podobná .. Vyhneme se tak podvodům s dotacemi , státní rozpočet ušetří , firmy si přestanou vybírat zakázky a zatím budou zateplovat Ti , kteří si to mohou dovolit i bez dotace .. No a potom Uvidíme !
Nepodepsal, ale už je všechny postupně podepisuje. Včera začaly chodit lidem rozhodnutí o přidělení dotací. Jen chvíli trvalo, než úředníci od nového vedení dostali pokyny. Jako obvykle po změně náčelnictva na ministerstvu.
Kolega mi povídal o sousedovi,co léta nemohl na rozdíl od něho na barák.Pak si povyřizoval všelijaké dotace,snad za cca 1,5 miliónů,barák mu firmy spravili...a může zase za naše peníze houpat nohama v klidu dál
Samozřejmě že žádné dotace lidi se zatepleným domkem nedostanou. Dotace jsou dnes jen pro miliardáře.
dotace jsem naštěstí stihl včas na fotovoltaiku a spokojenost totéž přeji i ostatním doufejme, že petice zafungují a macák bude muset změnit názor a nebo odstoupit
Tento nesmys je potřeba ukončit a naprosto v tomto podporuji vládu a pana Macinku.
A ponechat jen dotace Agrofertu.
Lidovecké rozhazování jen pro někoho skončilo 😉
nějak jsi zapomněl na rozhazování pro agrofert
Ze dotace skonci bylo jasne hned jak volby vyhral Babis. Nebo jste si mysleli neco jineho?
Přeji to všem co volili tyto dezoláty.
Dezoláti žádné dotace nepotřebují. Ti se umí postarat sami o sebe. Například na zateplení baráku si vezmou místního řemeslníka, přiloží ruku k dílu a ve finále zaplatí méně než oficiální cestou přes dotace.