1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Když z dnešního pohledu vidím ty následky ... napadá mne jediná myšlenka: stála ti děvče všechna ta sláva za to?

17
Před 6 měsíci

Reaguju čistě na nadpis - to má asi špatnou léčbu ne, když má bolesti? TO jí ti doktoři v dnešní době nemohou dát něci na bolest, i kdyby měla tu nohu utrženou - jsou analgetika co i tuhle bolest um zastavit, tak co je špatně? lékař nebo ona nedodržuje léčebný proces, kdo to vůvec je? češka?

5
Před 6 měsíci
Miroslav Frýd

Víte pane ono to tak jednoduché není i s léky. Silné léky nebo opiáty vám zaberou maximálně na 4h ale i přes ty léky to stále bolí ,tlačí ,tahá ,pálí štípe dostáváte s nervu výboje. Tyto silné léky a opity vám sice uleví od bolesti ma cca 4h ale měkké tkáně porad pracuji takže neustále cítíte bolest. Jde vidět ze tady píše někdo něco o čem vy úplný kulový. Chtěla bych vidět vás.

9
Před 6 měsíci

V roce 1999 jsem si zlomil při páce ruku.Praskla mi kost (vřetenová)zlomenina.Je to jako když (pro představu zdimes ručník)Pretrahne vazy a ještě prasklej sval.To co dokázal Dr.Bigel na Bulovce bylo naprosto fantastické.Zachranil mi ruku.Pise se rok 2026 a pokud dostanu ránu do ruky tak je to jako když si presedite nohu a musíte přečkat než ten nepříjemný pocit přestane.Nejsem žádná kapacita a přesto pan doktor Bigel dokázal téměř nemožné a ruka je plně funkční.

5
Před 6 měsíciUpraveno

Začal jsem číst a prostě to nedal. Podstoupila riziko s tím, že nebyla v pořádku. Bylo to vědomé. Plky o psíkovi asi mají vydojit další dojemné slzy a litování. Prostě jsem ze článku odešel, protože to nemá úroveň. Kdy dospěje?

8
Před 6 měsíci

Celý život na lyžích a neumí si seřídit vázání. No comment. To zná sedmák po desetiminutovém školení na kursu pod sjezdovkou...

6
Před 6 měsíci
Jiri Frait

Dobrý den. Ano, našla jsem si na YT cca 40 pádů v super G v ženské kategorii. Při takto krkolomnych pádech jen jí nevyplo nikdy bezpečnostní vázání. Nechávala si to seřizovač záměrně úplně " natvrdo". Její volba.

Startovala za každou cenu v 41 letech s utrženým křížovým vazem. Je možné, že podvědomě ulevovala tomu kolenu a proto zavadila hned v úvodu o branku. Kdo chce kam.......

Snad bude moct alespoň slusně chodit. Tak za rok.

7
Před 6 měsíci

Je mi ji lito, přeji uzdravení bez nasledku. Ale proc je do toho zamotan cokl, jake emoce to ma delat?

3
Před 6 měsíci
Pavel Krátký

Víte jak trpí psychika po takovém úrazu ? Kdyz si nedojdete ani na záchod a musí pod vas dávat mísu ? Nemůžete si dojít udělat jídlo ? Nemůžete se jiz umit normálně ale otíráte se jen žínkou ? A spousta dalších věcí co jsou normální a obyčejné jsou pro vás po takovém úrazu nemožné ? Víte jaké to je ležet tři /čtyři měsíce jen v jedné poloze a to na zádech ze zvýšenou nohou a nemoc se otočit ani na jednu stranu ? Víte jak trpí psychika ? A pak do toho přijde rána ze ji zemře pes ano pes pro někoho pes na zahradě pro jiného člen rodiny.

3
Před 6 měsíci

Naprostá šílenost. Věřme, že má tu nejlepší možnou péči. Je to tvrďaska, dá to.

5
Před 6 měsíci

Železa v noze boli pekelně. Znám to. At je brzy fit. Čeká ji dlouhá cesta ,ale dá to 💪

5
Před 6 měsíci

Normální smrtelník by ji nejspíš už nemel.

4
Před 6 měsíci
Jan Šmíd

Dobrý den,

mému muži coby řadovemu pacientovi zachránil nohu již před 10lery po otevřené zlomenině holenní i lýtkove kosti skvělý tým okresní nemocnice v Ústí nad Orlicí. Díky tomu, že byl v 59letech zdravý, žádná cukrovka, skvělá fyzicka kondice....

Vnějsi fixační aparát a šrouby 7 měsíců, pak titanová tyč v holenni kosti a šrouby, stěp kosti z pánve. Ufff !

Skvělá péče, veškeré kontroly si vedl pan primář coby operatér. Je pravda, že jsme zapojili velmi kvalitní alternativu, samozřejmě po konzultaci s lékaři, jako podpůrnou léčbu již od třetího dne v nemocnici.

Po důkladných rehabilitacich - zdravím do Luže 😀 - teď celá léta zvládá i 70km na kole i v terénu.

Mějte se pěkně.🍀

5
Před 6 měsíci

Nepřeji ji nic jiného, než brzké uzdravení,bez trvalých následků...

J. L. 🙂

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA