Když z dnešního pohledu vidím ty následky ... napadá mne jediná myšlenka: stála ti děvče všechna ta sláva za to?
Reaguju čistě na nadpis - to má asi špatnou léčbu ne, když má bolesti? TO jí ti doktoři v dnešní době nemohou dát něci na bolest, i kdyby měla tu nohu utrženou - jsou analgetika co i tuhle bolest um zastavit, tak co je špatně? lékař nebo ona nedodržuje léčebný proces, kdo to vůvec je? češka?
Víte pane ono to tak jednoduché není i s léky. Silné léky nebo opiáty vám zaberou maximálně na 4h ale i přes ty léky to stále bolí ,tlačí ,tahá ,pálí štípe dostáváte s nervu výboje. Tyto silné léky a opity vám sice uleví od bolesti ma cca 4h ale měkké tkáně porad pracuji takže neustále cítíte bolest. Jde vidět ze tady píše někdo něco o čem vy úplný kulový. Chtěla bych vidět vás.
V roce 1999 jsem si zlomil při páce ruku.Praskla mi kost (vřetenová)zlomenina.Je to jako když (pro představu zdimes ručník)Pretrahne vazy a ještě prasklej sval.To co dokázal Dr.Bigel na Bulovce bylo naprosto fantastické.Zachranil mi ruku.Pise se rok 2026 a pokud dostanu ránu do ruky tak je to jako když si presedite nohu a musíte přečkat než ten nepříjemný pocit přestane.Nejsem žádná kapacita a přesto pan doktor Bigel dokázal téměř nemožné a ruka je plně funkční.
Začal jsem číst a prostě to nedal. Podstoupila riziko s tím, že nebyla v pořádku. Bylo to vědomé. Plky o psíkovi asi mají vydojit další dojemné slzy a litování. Prostě jsem ze článku odešel, protože to nemá úroveň. Kdy dospěje?
Celý život na lyžích a neumí si seřídit vázání. No comment. To zná sedmák po desetiminutovém školení na kursu pod sjezdovkou...
Dobrý den. Ano, našla jsem si na YT cca 40 pádů v super G v ženské kategorii. Při takto krkolomnych pádech jen jí nevyplo nikdy bezpečnostní vázání. Nechávala si to seřizovač záměrně úplně " natvrdo". Její volba.
Startovala za každou cenu v 41 letech s utrženým křížovým vazem. Je možné, že podvědomě ulevovala tomu kolenu a proto zavadila hned v úvodu o branku. Kdo chce kam.......
Snad bude moct alespoň slusně chodit. Tak za rok.
Je mi ji lito, přeji uzdravení bez nasledku. Ale proc je do toho zamotan cokl, jake emoce to ma delat?
Víte jak trpí psychika po takovém úrazu ? Kdyz si nedojdete ani na záchod a musí pod vas dávat mísu ? Nemůžete si dojít udělat jídlo ? Nemůžete se jiz umit normálně ale otíráte se jen žínkou ? A spousta dalších věcí co jsou normální a obyčejné jsou pro vás po takovém úrazu nemožné ? Víte jaké to je ležet tři /čtyři měsíce jen v jedné poloze a to na zádech ze zvýšenou nohou a nemoc se otočit ani na jednu stranu ? Víte jak trpí psychika ? A pak do toho přijde rána ze ji zemře pes ano pes pro někoho pes na zahradě pro jiného člen rodiny.
Naprostá šílenost. Věřme, že má tu nejlepší možnou péči. Je to tvrďaska, dá to.
Železa v noze boli pekelně. Znám to. At je brzy fit. Čeká ji dlouhá cesta ,ale dá to 💪
Normální smrtelník by ji nejspíš už nemel.
Dobrý den,
mému muži coby řadovemu pacientovi zachránil nohu již před 10lery po otevřené zlomenině holenní i lýtkove kosti skvělý tým okresní nemocnice v Ústí nad Orlicí. Díky tomu, že byl v 59letech zdravý, žádná cukrovka, skvělá fyzicka kondice....
Vnějsi fixační aparát a šrouby 7 měsíců, pak titanová tyč v holenni kosti a šrouby, stěp kosti z pánve. Ufff !
Skvělá péče, veškeré kontroly si vedl pan primář coby operatér. Je pravda, že jsme zapojili velmi kvalitní alternativu, samozřejmě po konzultaci s lékaři, jako podpůrnou léčbu již od třetího dne v nemocnici.
Po důkladných rehabilitacich - zdravím do Luže 😀 - teď celá léta zvládá i 70km na kole i v terénu.
Mějte se pěkně.🍀
Nepřeji ji nic jiného, než brzké uzdravení,bez trvalých následků...
J. L. 🙂