Na tuhle opravdu někdo vleze? To musí být hodně velký zoufalec!
ještě větší než je ona sama ... svatá ty prostato 🙂 🙂 do čeho jsi tu duši dal!!!
Dříve se takoví lidé zavírali do blázince.
Dnes se o takových píšou články a dávají se za vzor pro dnešní mládež.
Bravo
Bohužel potkat ji v noci na ulici tak nechám peněženku s telefonem na ulici a utíkám pryč jak bych se lek. Tak by si vydělala víc 😄 bych si o ní neopřel ani kolo. 😁
Dotaz na redakci: co to má společného se sportem?? Děkuji za odpověď
No tak to musí být sportovní výkon na tohle vlézt nebo ne🤣🤣🤣
To už je hodně pod úroveň a pod čárou. Nejhezčí holka ze škaredince a ještě o ní píšete. A to ještě, že se prodává. To už nemáte o čem či o kom psát či co? Proboha proč ?🙏🙏 Úplné dno naší společnosti v médiích 🤦🤦. Víc nemám co dodat slušného 🤦
no twl... tohle někdo dokáže dát?
Každý dolík, má svůj kolík, říkal kamarád. 😂👍
To, že je to šlápota, není nic nového. Jen už teda oficiálně. Co ona vystřídá za měsíc, to většina nestihne za život. Jen se divím, že na tohle někdo vleze a dokonce i zaplatí.
skoro každý a někdo dá i korunu
Vidím ji podruhé..napoprvé to bylo na sociálních sítích omylem. Jakmile ji vidím a promluví, vypínám sociální sítě s myšlenkou že sem zažil neskutečně silně emocionální zážitek a vyčerpávající pohled na někoho kdo mi zvedl kufr snad po všech možných myslitelných i nemyslitelných stránkách a ještě chvíli se dívám do blba a přemýšlím co že sem to vlastně právě zažil za zjevení. Je to čistě můj dojem, první zdání se říká že klame, ovšem v tomto případě mi něco uvnitř silně říká že to nemůže být jinak. Znáte ten pocit kdy víte že je něco mezi nebem a zemí co prostě nepochopíte a nemůžete na to stejně přestat myslet protože víte že je něco strašně špatně?
...Šlo by někde doprostřed těch Vašich megasouvětí dát stánek s občerstvením?
To se v médiích teď dává prostor kdejaké šlapce?
To jsme to dopracovali! 🤮🤮🤮