Tak asi chápu, že žijeme v době, kdy určitá témata lákají a shlédnutí/prokliky a reklamy to je oč tu běží..Jen to ve mě vyvolává otázku, vážně nedokáže vystudovaný člověk, který se živí psaním napsat lepší článek, který přiláká pozornost a má zapotřebí bazírovat na této ženě? Je jaká je, žije tak jak žije a určitě bude asi trochu jinak smýšlející, ale zaráží mě vlna škodolibosti a výsměchu a touha lidí se na ní zviditelňovat. Je to choré.. Kdybyste radši psali o lidech, kteří motivují a pomáhají ostatním.
No tyhle články o Adél velice rád čtu A hlavně ráno když se vzbudím. Hneď mam lepší den. Tohle ani v televizi nevymyslí. Članky by se dali svázat do jedné knihy. Panečku,to by byl bestseller. 😂
Podle toho co jsem slyšel o Lamkovy a jeho finanční krizi tak bude muset zřejmě skočit za Adélou a rozršířt služby. Ovšem kdyby se oba věnovali pouze chlapům. Kdyby se Aleš začal specializovat na ženy tak 60 +.
Otázkou je, zda je článek pravdivý. Neumím si představit muže, který by akt podstoupil dobrovolně a ještě zaplatil. Mohl by se tady některý z dotyčných ozvat?
Běžte už(ale vážně),s tímhle neštěstím a nulou do řitě...!
ps.
Kdo to je, tohle neštěstí...?
Tak ty obrázky, to není upoutávka na film o Marfuše?
Proč na mně po ránu vykoukne tohle?Už to někam schovejte.Ja myslela že nejpodivnější je ptakopysk ale omlouvám se mu,tohle je extrém
Ježíš Maria to snad ne kdyby byla jediná na světě nikdy budu radši panic teda byl bych 😂
a já bych tedy blil velebnosti ....
SportWin (?)...a nějaký článek o této problematické osobě. Nechápu, že můžete takto zaplevelit Seznam...
Adéla už vydělala za své sexuální služby 301 Kč... Adélo! Kdo ti dal tu korunu? Skoro všichni.... 😉