1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Tak asi chápu, že žijeme v době, kdy určitá témata lákají a shlédnutí/prokliky a reklamy to je oč tu běží..Jen to ve mě vyvolává otázku, vážně nedokáže vystudovaný člověk, který se živí psaním napsat lepší článek, který přiláká pozornost a má zapotřebí bazírovat na této ženě? Je jaká je, žije tak jak žije a určitě bude asi trochu jinak smýšlející, ale zaráží mě vlna škodolibosti a výsměchu a touha lidí se na ní zviditelňovat. Je to choré.. Kdybyste radši psali o lidech, kteří motivují a pomáhají ostatním.

Před 5 měsíci

No tyhle články o Adél velice rád čtu A hlavně ráno když se vzbudím. Hneď mam lepší den. Tohle ani v televizi nevymyslí. Članky by se dali svázat do jedné knihy. Panečku,to by byl bestseller. 😂

5
Před 5 měsíci

Podle toho co jsem slyšel o Lamkovy a jeho finanční krizi tak bude muset zřejmě skočit za Adélou a rozršířt služby. Ovšem kdyby se oba věnovali pouze chlapům. Kdyby se Aleš začal specializovat na ženy tak 60 +.

Před 5 měsíci

Otázkou je, zda je článek pravdivý. Neumím si představit muže, který by akt podstoupil dobrovolně a ještě zaplatil. Mohl by se tady některý z dotyčných ozvat?

5
Před 5 měsíci

Běžte už(ale vážně),s tímhle neštěstím a nulou do řitě...!

ps.

Kdo to je, tohle neštěstí...?

Před 6 měsíci

Tak ty obrázky, to není upoutávka na film o Marfuše?

12
Před 5 měsíci

Proč na mně po ránu vykoukne tohle?Už to někam schovejte.Ja myslela že nejpodivnější je ptakopysk ale omlouvám se mu,tohle je extrém

2
Před 6 měsíci

Ježíš Maria to snad ne kdyby byla jediná na světě nikdy budu radši panic teda byl bych 😂

8
Před 6 měsíci
Roman Remeš

a já bych tedy blil velebnosti ....

3
Před 5 měsíci

SportWin (?)...a nějaký článek o této problematické osobě. Nechápu, že můžete takto zaplevelit Seznam...

Před 5 měsíci

Adéla už vydělala za své sexuální služby 301 Kč... Adélo! Kdo ti dal tu korunu? Skoro všichni.... 😉

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA