1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

jasne....bude umirat jeste vic lidi nez doted a to je vetsina ockovana(teda pokud by to fungovalo),delta tu je od dubna a teprve od zari holka zautoci....asi si musela dat dacha ....a ty deti?se tomu blaznovi divim ze muze sam ze sebe v nici usnout

7
Před 3 roky

Flegr bude mít na svědomí víc lidských životů než Covid-já osobně když vidím ty jeho hlášky,můžu dostat infarkt,prudce mi to zvedne tlak...jste ne tom podobně,lidičky?

27
Před 3 roky
Michaela Mádrová

jo jsem

7

Flégra by měli odsoudit za šíření paniky a poplašných zpráv.... a zavřít do klece v blázinci. To je neskutečný blázen.

Před 3 roky

Já se divím, že toho "blázna" ještě nikdo nezažaloval za šíření poplašné zprávy i v době nouzového stavu a za šíření paniky...

Ano, je to "blázen" hoďte na něj síť.... Také tu hlášku znám.

3
Před 3 roky

Hlavně by měli myslet na své zdraví oba dva a nechat si dát aspoň 4 dávky

14
Před 3 roky
Vráťa Marek

Čtyři dávky ČEHO? Mě se tak zdá,že minimálně Flegr už dlouho na dávkách něčeho ujíždí... 🙂)

6
Před 3 roky

Že se nestydí. Lhář jeden. Proč zase vylezl z díry?

Před 3 roky

mohli by už jít do pryč?

4
Před 3 roky

Jo jo, nejsilnější parťák covidu

je strach 😞není nic jednoduššiho, než ho za pomoci takto prodaných a titulovanych strašidel neustále rozsevat 😠😠😠😠

23

Jste normální? Děsit rodiče že jim umrou děti?Jdete do p......

20
Před 3 roky
Simona Kratochvílová

A navíc i děti samy umí od školního věku číst...

9
Před 3 roky

Tato zem asi potřebuje více klaunů jako je Flegr. Člověk co umí jen strašit a sám vypadá jak strašidlo. Hrůza co média pouštějí za individua do světa

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt