jasne....bude umirat jeste vic lidi nez doted a to je vetsina ockovana(teda pokud by to fungovalo),delta tu je od dubna a teprve od zari holka zautoci....asi si musela dat dacha ....a ty deti?se tomu blaznovi divim ze muze sam ze sebe v nici usnout
Flegr bude mít na svědomí víc lidských životů než Covid-já osobně když vidím ty jeho hlášky,můžu dostat infarkt,prudce mi to zvedne tlak...jste ne tom podobně,lidičky?
jo jsem
Flégra by měli odsoudit za šíření paniky a poplašných zpráv.... a zavřít do klece v blázinci. To je neskutečný blázen.
Já se divím, že toho "blázna" ještě nikdo nezažaloval za šíření poplašné zprávy i v době nouzového stavu a za šíření paniky...
Ano, je to "blázen" hoďte na něj síť.... Také tu hlášku znám.
Hlavně by měli myslet na své zdraví oba dva a nechat si dát aspoň 4 dávky
Čtyři dávky ČEHO? Mě se tak zdá,že minimálně Flegr už dlouho na dávkách něčeho ujíždí... 🙂)
Že se nestydí. Lhář jeden. Proč zase vylezl z díry?
mohli by už jít do pryč?
Jo jo, nejsilnější parťák covidu
je strach 😞není nic jednoduššiho, než ho za pomoci takto prodaných a titulovanych strašidel neustále rozsevat 😠😠😠😠
Jste normální? Děsit rodiče že jim umrou děti?Jdete do p......
A navíc i děti samy umí od školního věku číst...
Tato zem asi potřebuje více klaunů jako je Flegr. Člověk co umí jen strašit a sám vypadá jak strašidlo. Hrůza co média pouštějí za individua do světa