vždyť nic jiného neumí
a co vysilat signaly
Ja ty lemply sleduju od revoluce a přesně o tom jejich vládnutí jsem nepochyboval, jen žvanění co všechno budou dělat, nakonec neudělali nic a po skandálech to vždy rozpustili
Ukrajinská vláda neřeší vůbec nic, umí pouze kecat nesmysly, že je na vše připravena, jenom nesmí dojít na lámání chleba.
Jo vlastně umí udělat nouzový stav, který je úplně k ničemu a nikde jinde ji v dané situaci nepotřebují
Ukrajinská vláda? Asi se vám popletla myšlenka...
Mám takový dojem že tento člověk nezvládá vůbec nic......ó pardon jedno mu jde přeci jen skvěle nas.at valnou většinu národa.
No přece Burešovec z Anonistánu nebude chválit dnešní vládu. To by mu z Anofertu rychle vysvětlili, že takhle se to nesmí.
Tohoto premiera dostala ČR za trest
Jaký národ taková vláda
Tato vláda nic neumí, nedělá, nezvládá neřeší a hlavně nechce nic by dělat,zvládat a řešit a jenom trestá a lže .
Když premiér prohlásí, že uprchlickou krizi vláda zvládá příkladně,tak co si oněm mám myslet?.Je opravdu mimo nebo se nám snaží něco nalhat ?
Pravdu máš Primátore..
Je banda lhářú a zlodéjú.
Že by ano kradlo první ligu v čele se svým předsedou … a účetní foto schilerová a vaše venezuela ? K smíchu když zloděj křičí chyťte zloděje
Kdyby jenom primátora. Z Fialy jsou nadšení akorát v Německu a na forum24.