1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

vždyť nic jiného neumí

74
Před 2 roky
Miroslav Zástěra

a co vysilat signaly

38
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Ja ty lemply sleduju od revoluce a přesně o tom jejich vládnutí jsem nepochyboval, jen žvanění co všechno budou dělat, nakonec neudělali nic a po skandálech to vždy rozpustili

59
Před 2 roky

Ukrajinská vláda neřeší vůbec nic, umí pouze kecat nesmysly, že je na vše připravena, jenom nesmí dojít na lámání chleba.

Jo vlastně umí udělat nouzový stav, který je úplně k ničemu a nikde jinde ji v dané situaci nepotřebují

16
Před 2 roky
Eva Wendlerová

Ukrajinská vláda? Asi se vám popletla myšlenka...

5
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Mám takový dojem že tento člověk nezvládá vůbec nic......ó pardon jedno mu jde přeci jen skvěle nas.at valnou většinu národa.

95
Před 2 roky

No přece Burešovec z Anonistánu nebude chválit dnešní vládu. To by mu z Anofertu rychle vysvětlili, že takhle se to nesmí.

7
Před 2 roky

Tohoto premiera dostala ČR za trest

195
Před 2 roky
Marie Hladíková

Jaký národ taková vláda

12
Před 2 roky

Tato vláda nic neumí, nedělá, nezvládá neřeší a hlavně nechce nic by dělat,zvládat a řešit a jenom trestá a lže .

50
Před 2 roky

Když premiér prohlásí, že uprchlickou krizi vláda zvládá příkladně,tak co si oněm mám myslet?.Je opravdu mimo nebo se nám snaží něco nalhat ?

43
Před 2 roky

Pravdu máš Primátore..

Je banda lhářú a zlodéjú.

161
Před 2 roky
Zdeněk Macháň

Že by ano kradlo první ligu v čele se svým předsedou … a účetní foto schilerová a vaše venezuela ? K smíchu když zloděj křičí chyťte zloděje

7
Před 2 roky

Kdyby jenom primátora. Z Fialy jsou nadšení akorát v Německu a na forum24.

37
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt