1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Kdyby tam byla s " bílýma " dětma, tak bude ticho po pěšině, ale když tam jsou Romové je to diskriminace. Ta paní stěžovatelka by si měla uvědomit, že je s tou diskriminací trapná a směšná. Ty romské děti už jsou od malička vedení k tomu, že mohou vše, protože se jim všechno promine a svede se to na diskriminaci. Podle toho se tady v Česku nepřizpůsobiví Romové chovají.

67

I kdyby smlouvu neporušila, může se někdo něčemu divit? Viděl už někdo vybydlené domy od jiného etnika než od tohoto? Majitel by měl mít právo určit si, kdo smí na jeho pozemek.

137
Před 2 roky
Karolína Domanová

to jsem taky napsal jako odpověď,že cikáni vybydleli dům,a byl jsem smazán,že podněcuji nenávist!

5
Před 2 roky

Krystofe,Krystofe,takže přespání nacerno,to by se jim libilo, z okrádání majitele chalupy se nakonec zase stane diskriminace a rasizmus! Tohle by si nikdo z normálních poctivých lidí nedovolil,bohužel se zde zase šláplo na kuří oko cikánům...

102
Před 2 roky
Zbyněk Ripka

Máte naprostou pravdu!!! Přesně takový jsou vych...í až až...jakmile někdo řekne ne takhle to být nemělo takhle to nebude je to hnedka diskriminace!

A vím o čem mluvím bohužel jsem v blízkosti vyrůstala!!!

46
Před 2 roky

Nemám důkazy, špatně jsem přečetla smlouvu , ale myslím si..... To je dobrý. Špica. Ale myslet znamená vědět co?

32
Před 2 roky

Postih za nedodržení smlouvy je rasismus? Prostě si to paní špatně zařídila. Spoléhala na českou toleranci k chybám a zároveň romským dětem předvedla, že když něco podělají a budou za to postižení tak je vhodné vytáhnout rasismus. Jestli chceme být právní stát, tak si zvykejme na dodržování smluv..

2
Před 2 roky
Jiri Lukes

Myslím, že s paní tohoto jména už nikdy nikdo smlouvu neuzavře, asi příště bude muset pod stan.

2
Před 2 roky

Nemá žádné důkazy, porušila smlouvu, ale hned za tím vidí rasismus. Hnusné. Měla by se stydět, že takhle nechutně obviní jiné jen kvůli Cikánům !

30
Před 2 roky

Vážení ! Jestliže mám smlouvu na ubytování -- x -lidí a místo toho tam chci nechat spát někoho navíc, tak slušnost mně velí, jít za správcem a tuto skutečnost mu nahlásit k vyjádření.Milá paní s romskými návyky to neudělala, tak ji po právu vyhodili. Jak prosté.

96
Před 2 roky

tak tohle je zbytečná šikana, jde oděti, mohli se obě strany lidsky domluvit, nechci se zastávat, ale tohle je rasistické jednání, jsem zvědavá kdy pronajímatel vrátí 34000, nehrajte si tady všichni na svatoušky kecy o porušení smlouvy jsou alibistické, vy trotllové

50
Před 2 roky
Svetlana Stribrska

Světlanko, tak je příště vemte na ten víkend k sobě domu. A beze smlouvy, jen na čestné slovo.

13

Pokud čtu dobře, je chyba na straně p. Beslarové. A ona okolo sebe kope a pokouší se to uhrát na rasizmus, protože doufá, že na to soud bude slyšet. Není ovšem rasistka spíš ona?

180
Před 2 roky

Porušila smlouvu a ještě má tu drzost házet svou vlastní neschopnost na údajný rasismus. Že mě to nepřekvapuje ...

178
Martina Buňkova

Neschopnost? Vyčůranost. Měla bych pro to i jiný výraz. Možná dokonce několik.

34
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt