1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

O diskriminaci se určitě nejedná. Jedná se o neschopnost té paní, co to zajišťovala. Divím se, že ji vůbec někdo svěří tolik nezletilců. Já bych ji nenechal hlídat ani svého psa.😎

40
Před 2 roky

Nechápu jednu věc jak ta paní může vychovavat nebo se snažit vychovávat nějaké děti ať mají jakoukoliv barvu kůže porušuje danou smlouvu a ještě to hází na majitele chaty co si ty děcka asi poberou??

25
Před 2 roky
Mirek Filgas

Zdá se, že jmenovanou paní převychovaly k obrazu svému ty děti .

5
Před 2 roky

Oni spoléhají na to, že dnes se spousta lidí bojí téhle menšině vůbec něco říct, protože z toho hned udělají diskriminaci, dají to do médií a udělají z toho patřičný cirkus. Zřejmě to paní už několikrát prošlo. Držím palce majiteli, který si to nenechal líbit a při porušení smlouvy udělal na co má nárok.

21
Před 2 roky

To je ta správná korektnost. Na rasismus se dá navléknout cokoliv. Takže ne porušení smlouvy, ale rasismus. Jedni mají pouze povinnosti a ti druzí zase jenom práva. Who is who? Jděte s tím k šípku.

54
Před 2 roky

Ještě bych tý paní napařil pokutu za nedodržení smlouvy...to je jak kdybych si objednal pokoj pro dva a bylo nás tam 15...paní ať se vzbudí

48
Před 2 roky
Marek Bardon

Dále mne napadá myšlenka, vy asi musíte mít vždy poslední slovo!

Před 2 roky

Proč někdo zase vytahuje slovo diskriminace když někdo něco porušuje tak je jasné ze to má i svoje mínusy

40
Před 2 roky
Petr Sova

Protože neumí používat český jazyk, viz: "Romské děti vyhodili z chalupy" lze notnou dávku odvahy :D

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Rasistický titulek.

11
Před 2 roky

Ta Baslarová je nechutná rasistka. Zavřít až zčerná

19
Před 2 roky

Ukázková situace. Já jsem porušila smlouvu, ale druhá smluvní strana je rasista. Neřekne, já jsem hloupá, ale a za blbost se platí

20
Před 2 roky

Pokud by nedejbože došlo k nějakému neštěstí (požár,vytopení po bouřce...) asi by se majitel nedoplatil. Takže jenom trval na dodržení smlouvy!

57
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt