O diskriminaci se určitě nejedná. Jedná se o neschopnost té paní, co to zajišťovala. Divím se, že ji vůbec někdo svěří tolik nezletilců. Já bych ji nenechal hlídat ani svého psa.😎
Nechápu jednu věc jak ta paní může vychovavat nebo se snažit vychovávat nějaké děti ať mají jakoukoliv barvu kůže porušuje danou smlouvu a ještě to hází na majitele chaty co si ty děcka asi poberou??
Zdá se, že jmenovanou paní převychovaly k obrazu svému ty děti .
Oni spoléhají na to, že dnes se spousta lidí bojí téhle menšině vůbec něco říct, protože z toho hned udělají diskriminaci, dají to do médií a udělají z toho patřičný cirkus. Zřejmě to paní už několikrát prošlo. Držím palce majiteli, který si to nenechal líbit a při porušení smlouvy udělal na co má nárok.
To je ta správná korektnost. Na rasismus se dá navléknout cokoliv. Takže ne porušení smlouvy, ale rasismus. Jedni mají pouze povinnosti a ti druzí zase jenom práva. Who is who? Jděte s tím k šípku.
Ještě bych tý paní napařil pokutu za nedodržení smlouvy...to je jak kdybych si objednal pokoj pro dva a bylo nás tam 15...paní ať se vzbudí
Dále mne napadá myšlenka, vy asi musíte mít vždy poslední slovo!
Proč někdo zase vytahuje slovo diskriminace když někdo něco porušuje tak je jasné ze to má i svoje mínusy
Protože neumí používat český jazyk, viz: "Romské děti vyhodili z chalupy" lze notnou dávku odvahy :D
Rasistický titulek.
Ta Baslarová je nechutná rasistka. Zavřít až zčerná
Ukázková situace. Já jsem porušila smlouvu, ale druhá smluvní strana je rasista. Neřekne, já jsem hloupá, ale a za blbost se platí
Pokud by nedejbože došlo k nějakému neštěstí (požár,vytopení po bouřce...) asi by se majitel nedoplatil. Takže jenom trval na dodržení smlouvy!