Fialová diktatura nás chce znovu pozavírat v karanténách a lockdaunech, abychom nemohli demonstrovat. Zvrácená klaka. Demise Fialového ZLA.
Lockdown...
V létě a potit? Divné, když je venku v noci "jen 22 st." ? Opravdu zvláštní ?
Hahaha. 😕 Dustin Hoffman společně s týmem vojenských lékařů zoufale pátrá po neznámém bacilonosiči, který zavlekl z Afriky do Kalifornie smrtelnou nemoc. Jenže netuší, že ZÁJMY vysokých vojenských činitelů JSOU ZCELA OPAČNÉ a pro utajení své biologické zbraně neváhají obětovat životy nevinných civilistů. - Tohle je popis k filmu "Smrtící epidemie" z roku 1995 !
Najděte si článek Jacquesse Attaliho ze spolku Bilderberger z roku 1981
Proč mám pocit, že novými příznaky covidu jsou vždycky tak nějak takové ty aktuální symptomy daného ročního období. V zimě je to zimnice a příznaky běžného nachlazení, kterým si projde v chladných měsících 95% lidi. No a v létě je hlavním příznakem přehřátí organizmu a pocení, jakože kdo by se nepotil, když je venku 38°C ve stínu.
Protože správně cítíte, jaště nemáte ten cit zdeformovaný. 😉
To je snužka blbosti tohle ...momentálně u nás ve firmě 5 "nakažených" a světě div se všichni se 3. Tečkou 😄 asi nefunguje nebo spíš funguje?
Kdybyste něco věděl o očkování, tak se hloupě neptáte. Očkování má dvě roviny ochrany a ochrana před nákazou není a ani nemůže být 100%. Pravděpodobně ale nemají vážnější příznaky jako tomu bývá u neočkovaných, zvláště pak rizikových osob.
Tak asi mám ten letní covid leč dnes večer jsem se potil jako prase. Určitě to nebylo tropickou nocí. Teplota venku je jen maskáč pro covídek. Jo a strašná věc je,že na čtvrtou dávku musíte čekat. I z tého se musí spousta ovčanů móc potit. Hlavně, aby jsme se v zimě měli z čeho potit. 🤔🤔🤣🤣🤣😷
Covid jsme s manželem prodělali v tomto měsíci a musím říct,
že to není jen taková slabá chřipečka, docela nás to vyčerpalo
a doufám, že máme do konce roku od toho pokoj. Ta bolest
v krku je poměrně hodně nepříjemná, horečky a celková únava
a vyčerpanost a táhne se to několik dní a v těch vedrech nic
příjemného.
Stejná zkušenost. 12 dnů v kuse horečky přes 38°C, dva týdny jsem prospala, únava ještě dnes a plíce nejsou v pořádku taky ještě dnes. Už je to měsíc. S chřipkou bych to nesrovnávala, to jsem byla cca za tři dny v pohodě. Někdo to prodělá bez příznaků, někdo se s tím pere, co naděláme..
Prosím, konkrétně, kteří epidemiologové?? Jestli ti, co nás balamutili minulé roky, tak jsem klidu. Za jejich lži a nařízení se dosud nikdo neomluvil.
Dobrý den, nooo očkovaní nejsme a nebudeme. Únavu pociťujeme od té doby, co u nás byla odběrová sanitka kdysi... Jinak noční pocení nezažívají snad jen lidé s klimatizací. 🤣 Sakra pocení je přirozený jev...Pořád jen strašíte... Když je dusno, člověk se potí od rána až do večera! Takže se má jít testovat? 🤣🤣Bože co to je za příznaky, pokud jsem nachcípaná - ležím. Asi už se rozjíždí přípravy na podzimní byznys. 😡 Bubáci na svá místa a strašit.😡 Covid jsem dle testu prodělala 2x - naštěstí v obou případech, jako běžná viróza. Tu první trochu hůře...podvědomí... tpč MÁM COVID😯. Kdybych to nevěděla, tak je to víc v klidu. Lidičky, nesledovat zprávy a podobné články.😊 Mějte se moc krásně a usmívejte se.
Přesně jak píšete. Zřejmě mám kovid už víc jak 40 let, pač se vždycky v noci v letních vedrech potím.
A do toho bolest v krku v letních měsících? Jak kdyby angína nikdy před kovidem neexistovala.
Včera bylo kdesi napsané, že kovid ovlivňuje ejakulaci. Jak kdyby mě měly zajímat Válkovy soukromé problémy 🤣.
To jsou zas moudrá😡
Ale hodně moudrá.