1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Fialová diktatura nás chce znovu pozavírat v karanténách a lockdaunech, abychom nemohli demonstrovat. Zvrácená klaka. Demise Fialového ZLA.

130
Před 2 roky
Jiri Jindra Hanzel

Lockdown...

Před 2 roky

V létě a potit? Divné, když je venku v noci "jen 22 st." ? Opravdu zvláštní ?

27
Před 2 roky

Hahaha. 😕 Dustin Hoffman společně s týmem vojenských lékařů zoufale pátrá po neznámém bacilonosiči, který zavlekl z Afriky do Kalifornie smrtelnou nemoc. Jenže netuší, že ZÁJMY vysokých vojenských činitelů JSOU ZCELA OPAČNÉ a pro utajení své biologické zbraně neváhají obětovat životy nevinných civilistů. - Tohle je popis k filmu "Smrtící epidemie" z roku 1995 !

38
Před 2 roky
Honza Mařík

Najděte si článek Jacquesse Attaliho ze spolku Bilderberger z roku 1981

4
Před 2 roky

Proč mám pocit, že novými příznaky covidu jsou vždycky tak nějak takové ty aktuální symptomy daného ročního období. V zimě je to zimnice a příznaky běžného nachlazení, kterým si projde v chladných měsících 95% lidi. No a v létě je hlavním příznakem přehřátí organizmu a pocení, jakože kdo by se nepotil, když je venku 38°C ve stínu.

53
Před 2 roky
Denisa Rose

Protože správně cítíte, jaště nemáte ten cit zdeformovaný. 😉

11
Před 2 roky

To je snužka blbosti tohle ...momentálně u nás ve firmě 5 "nakažených" a světě div se všichni se 3. Tečkou 😄 asi nefunguje nebo spíš funguje?

72
Před 2 roky
Dušan Pluhař

Kdybyste něco věděl o očkování, tak se hloupě neptáte. Očkování má dvě roviny ochrany a ochrana před nákazou není a ani nemůže být 100%. Pravděpodobně ale nemají vážnější příznaky jako tomu bývá u neočkovaných, zvláště pak rizikových osob.

62
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Tak asi mám ten letní covid leč dnes večer jsem se potil jako prase. Určitě to nebylo tropickou nocí. Teplota venku je jen maskáč pro covídek. Jo a strašná věc je,že na čtvrtou dávku musíte čekat. I z tého se musí spousta ovčanů móc potit. Hlavně, aby jsme se v zimě měli z čeho potit. 🤔🤔🤣🤣🤣😷

14

Covid jsme s manželem prodělali v tomto měsíci a musím říct,

že to není jen taková slabá chřipečka, docela nás to vyčerpalo

a doufám, že máme do konce roku od toho pokoj. Ta bolest

v krku je poměrně hodně nepříjemná, horečky a celková únava

a vyčerpanost a táhne se to několik dní a v těch vedrech nic

příjemného.

7
Před 2 roky
Dagmar Maršálková

Stejná zkušenost. 12 dnů v kuse horečky přes 38°C, dva týdny jsem prospala, únava ještě dnes a plíce nejsou v pořádku taky ještě dnes. Už je to měsíc. S chřipkou bych to nesrovnávala, to jsem byla cca za tři dny v pohodě. Někdo to prodělá bez příznaků, někdo se s tím pere, co naděláme..

2
Před 2 roky

Prosím, konkrétně, kteří epidemiologové?? Jestli ti, co nás balamutili minulé roky, tak jsem klidu. Za jejich lži a nařízení se dosud nikdo neomluvil.

34
Před 2 roky

Dobrý den, nooo očkovaní nejsme a nebudeme. Únavu pociťujeme od té doby, co u nás byla odběrová sanitka kdysi... Jinak noční pocení nezažívají snad jen lidé s klimatizací. 🤣 Sakra pocení je přirozený jev...Pořád jen strašíte... Když je dusno, člověk se potí od rána až do večera! Takže se má jít testovat? 🤣🤣Bože co to je za příznaky, pokud jsem nachcípaná - ležím. Asi už se rozjíždí přípravy na podzimní byznys. 😡 Bubáci na svá místa a strašit.😡 Covid jsem dle testu prodělala 2x - naštěstí v obou případech, jako běžná viróza. Tu první trochu hůře...podvědomí... tpč MÁM COVID😯. Kdybych to nevěděla, tak je to víc v klidu. Lidičky, nesledovat zprávy a podobné články.😊 Mějte se moc krásně a usmívejte se.

10
Před 2 roky
Martina Niklová

Přesně jak píšete. Zřejmě mám kovid už víc jak 40 let, pač se vždycky v noci v letních vedrech potím.

A do toho bolest v krku v letních měsících? Jak kdyby angína nikdy před kovidem neexistovala.

Včera bylo kdesi napsané, že kovid ovlivňuje ejakulaci. Jak kdyby mě měly zajímat Válkovy soukromé problémy 🤣.

7
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

To jsou zas moudrá😡

9
Před 2 roky
Jaroslav Rejmont

Ale hodně moudrá.

3
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám