1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jo, příznaky covidu jsou v podstatě příznaky čehokoliv jiného 😄 únava je příznak snad u každé nemoci.

55
Před 2 roky
Daniel Lipowski

Jde také o intenzitu příznaků. A toto jsou počínající příznaky, tj. jak covid s velkou pravděpodobností v tuto dobu rozeznat.

14
Před 2 roky

Omikron jsem si zkusil na jaře a jestli jsou ty novější varianty podobné, tak pohoda. Něco jako nachlazení. Problém asi jen pro ty, co už jsou zdravotně hodně "na lopatě". Za mě je klasická viróza se skoro 40 horečkou mnohem silnější káva..

13
Před 2 roky
Pavel Vysoudil

Přesně tak,taky mě bylo kolikrát daleko hůř když sem měl chřipku nebo co sem to vůbec měl, než covid

3
Před 2 roky

Svět neparalizoval covid,ale neschopné vlády, řízené farma loby!

38
Před 2 roky

Včera jsem měl Kentaura jak prase, dokonce jsem se v noci potil. Dneska už ready , Kentaur zmizel .Tak jsem ani na ten test nestačil jít,jako ostatně ani jednou co tohle trvá.

10
Před 2 roky

chjo- to už fakt na medicíně učíte studenty psát slovo covid?- co rok to jedno písmeno??? za další dva roky asi bude covid opravdu všechno- mimo otevřené zlomeniny :-D

15
Barbora Janýrová

....no možná i ta 😏😂

8
Před 2 roky

No nato že je léto tak včera 30 úmrtí na covid a v nemocnicích už zase přes tisíc hospitalizací ,co asi přinese podzim a zima?

5
Před 2 roky
Jíra Karel

Proboha kde ty bludy hraběte? 🤦

2
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

Nedaj a nedaj pokoj ... jenže šance po zkušenostech jsou mizivé a oni to vědí. Přesto to zkoušej, dokud lze ještě trošku kravku podojit ... a pak hajdy na další kulišárnu.

24
Před 2 roky

Vláda jen kecá nesmysly a vyhýbá se důležitých věcí, které by měla řešit. A lid český už ji na to neskočí! A vy trapní pisálci, běžte dělat jinam, jste tu k ničemu!

22
Před 2 roky
Danuše Buchalová

Ale někteří zabedněnci jim na to skočí.Opět se to bude šířit ta nenávist mezi lidmi.Končí to i tím ,že se rozhádají i kamarádi,a dokonce někde blbnou i rodiny.

8
Před 2 roky

myslím že pokud budou takto teplé noci málo kdo se ubrání že není fit ono se i špatně spí a že se potíme ?já se potím už ix let i v zimě a covid to není je to hold daný někomu je zima i v létě někdo trpí horkem v zimě

2
Před 2 roky

Aaa..klasicka okurkova sezona, Ucka jiz netahnou, tak budeme strasit lidi opet s Covidem...bezte vite kam👍

49
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt