Tak už je to tu zase,, ten kovid je ale potvůrka na jaře zmizí a pak po sezoně se zase vrátí? Je to trapný jděte s tím už do háje a nedělejte z lidí pitomce,,
Dalším znakem je bradavice hlouposti uprostřed čela! Vyhýbejte se takovým lhářům a kšeftařům. Ve vlastním zájmu.
Vím o 3 symptomech, jeden se jmenuje Válek, druhý Flégr třetí Kubek. Ještě jsem zapomněla na Prymuli.
A stále musí stresovat a strašit.
Zkrátka a dobře,budou lidi strašit pořád,bodejď by ne když naše zaprodaná vláda nakoupila zase ty jedy!Na to prachy jsou.
Tak určitě 😎🤣
Je dobre a spravne, ze prezije nejsilnejsi, pravidla prirody, kterou lidsky odpad devastuje...nadherna ukazka karmy👍
Máte názory jako bývalá tchyně, taky jsem ji za ty kecy nesnášela.
Takže únava a bolest v krku je důvodem k panice zatímco krevní sraženiny, embolie a úmrtí z neznámých příčin je něco co se prostě stává? Ta mediální masírka už lidstvu úplně vymyla mozky!
No, je mi padesát a noční pocení mám už asi tak tři roky. Asi bych měla navštívit lékaře, jestli nemám náhodou Covida.
Tři roky ? Jejdanáčku, jestlivá vy nakonec nejste ten pacient nula 😄
Bože co je to zase za dementy 😂
Už jsou s těma kecama trapní!!! Potřebují odklonit pozornost od těch hlavních problémů!!!!