1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Hlavně přidat těm, co v životě nepracovali. Solidarita by měla být jenom vůči prokazatelně nemocným a postiženým lidem. Když někdo nechce pracovat, měl by to být jen jeho problém.

Před 3 roky

Problém je mimo jiné v tom, že asi 40% lidí pobírá dávky neoprávněně. Také není potřeba, aby se peníze z dávek utratily za pivo, rum a cigára.

10
Před 3 roky

Hehe .. žádné nebudou .. když nemocenskou nepobírají ani podnikatelé tak nikdo .. zaměstnanci jsou nejchudší třída téhle české země ..a už ani důchody nestačí doplňovat pro podnikatele kteří si vydupou minimální procenta až se jim nebude chtít odírat své zaměstnance .. nu budou si muset vymyslet a prosadit noví zákon kde umožní podnikatelům zase jak neplatil do státní kasy .. zaměstnancům se zvedne minimální mzda pro to aby se z ní mohlo platit víc 🤫 ale peněženka zůstane prázdná

4
Před 3 roky

Jo jo. V pátek mi přišel dopis od sociálky. Prý se mi v listopadu zvedly přídavky o šedesát korun,proto mi od prosince snižují hmotku o stovku...

5
Před 3 roky
Lenka Gürtlerová

Bohužel asi nemáte tu správnou barvu kůže

1
Před 3 roky

A kde nám uberete se dozvíme až v novém roce.

12
Před 3 roky
Jana Smutná

Jestli máš málo peněz, běž na brigádu a neotravuj

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Hlavně se čeká velké propouštění, proto osekají podpory i pro ty kteří chtěli ještě pracovat i za almužnu

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA