1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Měli by být potrestáni jeho nadřízení... Jak tam fungují kontrolní mechanismy??? Jak je možné, že si toho nikdo nevšiml???

30
Před 3 roky

Ten měl alespoň náplň práce. Jsou u nás úřednické posty, kde nedělají nic, protože nemají nic na starosti a nikdo neví, proč tam vlastně jsou.

13
Před 3 roky

To musí být ta fake news. Líný úředník? U nás? Absolutně nemožné. Úředníci dřou jak koně, říkali úředníci.

31
Před 3 roky

A tak to na úřadech chodí, samý Bc. angragog a majster odborného výcviku 🤣🤣🤣

4

Tak zcela určitě ba tomto úřadě mají nastavené kontrolní mechanismy. Co dělal nadřízený?

16
Před 3 roky
Karolina Nováková

To je on.

9
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Navrhuji zavést úřednické decimace . Za 9 let je to v pořádku.

1
Před 3 roky

To je ale chyba jeho nadřízeného. Na stejné pozici jsem pracoval a neumím si představit, jak by to bylo možné v měsících, natož letech.

28
Aleš Kijonka

Taky to nechápu, to nebylo nikomu divné, že neodesílá předvolání, sám asi nevede přestupkové řízení, finančnímu odboru nešly výnosy z pokut, tajemník nechtěl výkaz činnosti, potažmo se ročně posílaly na krajský úřad tabulky atd...a v neposlední řadě účastníci řízení se neozvali?

17
Před 3 roky

A dva roky si nikdo nevšiml ,že nic nedělá??!! Ryba smrdí od hlavy ! No a nic nedělal tak by měl aspoň vrátit plat za tu dobu ne?? Alespoň ve výši škod které svou neschopností a leností způsobil .

38
Před 3 roky

Jestli čtu správně, tak na jeho nečinnost přišli po dvou letech?

Co tedy mezi tím dělali ostatní, hlavně nadřízení?

Nikomu nechyběly peníze z pokut?

Záznamy úředního řízení?

To si celé dny hrál počítačové hry a nikdo ho nerušil?

Tak mám pocit, že by tam bylo potřeba vyházet daleko víc lidí!

10
Před 3 roky

Takže i kdyby ten člověk všechny přestupky vyřešil, vychází mi, že měl na stole 75 řízení za rok. Rok má přibližně 225 pracovních dnů (měsíc dovolená), tak ten úředník, měl na jedno vyřízení 3 dny, což je 24 pracovních hodin. A tak je většina úředníků, vytížená. Práce snů, rád bych ho nahradil a slibuji, že budu 3 krát, rychlejší.

26

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA